Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

TUZLUKÇU DEĞİŞİM İÇİN HAZIR !

18 Mart 2024 - 15:01

31 Mart 2024 yerel seçimlerine 1 aylık bir zaman dilimi kaldı.Ülke genelinde olduğu gibi Tuzlukçu’da da seçim heyecanı oldukça yüksek.Çünkü bu seçimde Tuzlukçu ‘da gelenek bozulacak ve  seçimin galibi Cumhur İttifakının adayı Nevzat Kolaş olacak.

Diyeceksiniz bu sonuca nerden vardın ?

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Milletvekili  ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına bakıp analiz ettiğimizde Tuzlukçu halkının Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu desteği  çok net bir şekilde görebiliriz.Gerek Tuzlukçu merkezde gerekse ilçeye bağlı taşra mahallelerde vatandaşlarla yapmış olduğumuz sohbetlerle de genel seçimlerde olduğu gibi  bu yerel seçimlerde de  vatandaşların  tercihinin  çok net bir şekilde  Cumhur ittifakı adayı Nevzat Kolaş’dan  yana olduğunu gözlemledik.

TUZLUKÇU HALKI DEĞİŞİM İÇİN HAZIR ÇÜNKÜ;Tuzlukçu artık İstanbul’un,İzmir’in,Eskişehir’in ,Antalya’nın hurda araçları ile değil Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandıracağı modern ekipmanlarla hizmet almak istiyor !

TUZLUKÇU HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR ÇÜNKÜ;Tuzlukçu ,Çiftlikbank gibi içi boş sanal yatırımlar yerine ülkede çapında  meşhur olan üzümü ve pekmezinin hak ettiği değeri görmesi için  Modern bir Pekmez üretim tesisi,hayvan pazarı,termal kaplıca istiyor !

TUZLUKÇU HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR ÇÜNKÜ;ilçe halkının daha sağlıklı hizmet alabileceği modern bir belediye hizmet binası, Kültür Merkezi ve modern Öğretmenevi ve gençler için faydalı belediye bünyesinde faydalı bir Kafe istiyor !

TUZLUKÇU HALKI DEĞİŞİM İÇİN HAZIR ÇÜNKÜ;ön ödemeli,şartlı ve mevsimlik istihdam  değil şartsız,koşulsuz her kesime hitap eden