Reklam
Reklam
Reklam
CENNET BEYZA ARDAHAN

CENNET BEYZA ARDAHAN

[email protected]

TÜRKİYE YÜZYILINA DOĞRU

29 Mayıs 2023 - 03:07


"Bu millet âlim değildir ama ariftir. bu irfanı sayesinde pek çok şeyi okumuşlardan daha iyi sezer, fark eder ve bilir." demiş bir yazısında  büyük yazar Ömer Seyfettin ne güzel söylemiş.

O nedenle ki kendisine oy vermeyen seçmeni Koyun sürüsü olarak tabir eden yada ikide bir Aziz Nesin'in Türk Halkı için söylemiş olduğu abesle iştigal sözlere dem vurarak  aziz Türk milletini ve Anadolu irfanını küçümseyen Lgbt savunuculuğunu çağdaşlık,Kandil'in  siyasi uzantılarını  barış ve özgürlük havarisi ilan eden zihniyet.

İşte bu minvalde  Anadolu insanı 28 Mayıs'da yapılan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı  yüzde 52 oyla yeniden Cumhurbaşkanlığına seçti.

Milletimiz kaos ve istikrar arasında  doğru bir tercihle doğru adamı seçerek Türkiye Yüzyılı için safını belirledi.Bu seçimle beraber Halk arasında  zafer ayı olarak bilinen ağustos ayına bir de Mayıs ayı eklendi.Çünkü Mayıs ayıda  zaferlerle dolu tarihimizde. 14 Mayıs 1950 seçimlerinde Yeter Söz Milletindir diyerek   Chp'nin tek adamlığına son veren halkımız yine 14 Mayıs 2023 de Chp 'nin oluşturduğu 6 artı 1  masa  ile Ab,Abd,Pensilvenya,Kandil ve bilumum şer odaklarının desteklediği  ittifaka gereken cevabı vererek TBMM çoğunluğunu  Cumhur ittifakına verdi ve 28 Mayıs da yapılan seçimler ile de bu zaferi taçlandırdı.Yani 19 Mayıs 1919  da Gazi Mustafa Kemal'in 7 düvele karşı durarak  yakmış olduğu bağımsızlık meşalesini , Cumhuriyetin ikinci yüzyılında  güçlü bir Türkiye vizyonu ortaya koyarak   Türkiye Yüzyılını inşa etmek  için Cumhurbaşkanı Erdoğan devr aldı.

Ve bugün 29 Mayıs ,İstanbul'un Fethinin yıldönümü yani iki zaferi birden kutluyoruz.Bir yanımız  İnna fetahna leke fetham mübına (Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.) Ve yensurakellahü nasran azıza (Ve sana Allah, şanlı bir zaferle yardım eder.) diyerek şükür edip Fetih Suresi okurken diğer yanımız Elde sensin, dilde sen Gönüldesin, baştasın, Yürüyeceksin, millet,Yürüyecek arkandan diye Zafer marşı söylüyor.29 Mayıs 1453 yılında  İstanbul'un Fethi ile çağ açıp çağ kapatan Fatihçesine,29 Mayıs 2023 'de artık yeni Türkiye Yüzyılı başlıyor...!

Yeni Türkiye Yüzyılı ,Türk ve İslam Dünyası için mübarek ola !
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum