Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

TARKAN BÜYÜKOKTAR'IN ARDINDAN …!

03 Aralık 2022 - 23:19

Bugün doğumunun 17.223.günü
Keşke bir 17.223 gün daha görseydin be başgan !
Ve bu 17.223 günlük hayat yolculuğunun tamı tamına 3667 gününe eşlik ettim seninle
Demokrat Hukukçular Derneği Başkanlığında veya 39 yaşında hayatının en verimli çağında Milletvekili aday adaylığında,1919 ruhuyla 2019 a sloganı ile çıktığın İl başkanlığı  yolculuğunda,il başkan yardımcılığında,YDK  adaylığında ve Avukat Hakları Derneği başkanlığında hep yanındaydım çünkü sen hep benim yanımdaydın.
Bunca vefasızlıktan sonra,
Bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde;
Kaç'a deseler, hiç'e sayarım diyordu ya Özdemir Asaf bir şiirinde,sende bugün arkanda saf tutanları görsen sanırım dörtte üçünü geri gönderirdin.
Kimler yoktu ki bugün !
Her kurultay öncesi büronu mesken tutup iş oy vermeye geldiğinde seni sandıkta yalnız bırakanlar,delege seçimlerinde iki yüzlü politikalarla anahtar liste dağıtanlar,çıktığı her kürsüde seni örnek göstererek prim yapıp  senin YDK adaylığında ortadan kaybolanlar,22 yıl her aşamasında görev yaptığın örgütün 3 toplantısına gitmedin diye bugün övüne övüne bahsettikleri il başkan yardımcılığı görevinin sonlanması  kararına imza koyanlar,yetişmesi için büyük emekler sarf edip,siyasette rüşdünü sana cephe alarak ispatlayanlar ve daha niceleri bugün timsah gözyaşlarına hakim olamadılar.
Bence 22 yıllık örgütçülüğünü,içindeki hizmet aşkını,hayata geçirmek istediğin projeleri,hayallerini kabusa döndürerek seni evden işe,işden eve rutinine mahkum edenlerin dün cenazende ve sosyal medyada akıttığı timsah gözyaşları sahte tsunamiler oluştursa da  ağlamaktan konuşamayan Ortaköylü Özge'nin bir damla gözyaşı kadar acı ve gerçekci değildi.
Aslında her şey cenaze alanındaki il örgütünün tören çelengi gibi aşikar bir şekilde sırıtıyordu.Herkes seni erken kaybetmenin  üzüntüsündeydi ama Cimbomlu Faik'in kadar hüzünlü değildi çehresi yada Mehmet öğretmen kadar,etliekmek grubundaki Avukat Mustafa kadar,mezarına  su taşıyan Alper Tunga kadar içten değildi acısı.
Esas  acı olan bundan sonra senin gibi zarif,naif ,iyi yürekli birisiyle  bir daha hasbihal edememek,evet acı olan seninle herşeye rağmen gülememek,bir daha dernek programlarında,kitap fuarlarında seni görememek.
Seni en devkücü duygularımla selamlıyorum başgan !
Seni unutmayacağım.Ruhun şad olsun….

YORUMLAR

  • 0 Yorum