Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

TUNCALI  ÇAY BANKASI

29 Mayıs 2023 - 00:01

Merhaba değerli dostlar. Uzun bir  ayrılık sürecinden sonra hafta itibarı ile yine köşemdeyim. Şükür kavuşturana diyerek yazınsal maceramı bu hafta izniniz ile  Batı Cephesinin Haber İstasyonunda, batı cephesi karargahı Akşehirimizde belki de bazılarınızın varlığından bile haberdar olmadığınız bir bankası ile sizleri tanıştıracağım. Tuncalı Çay Bankası...

Batı cephesin karargahı Akşehir'de, Bankacılık sektöründe Akşehir Bankasından sonra bir ilke imza atan ilk ve tek çay bankası Tuncalı Çay Bankası hem Akşehirin ,hem de türüne göre ülkenin ilk ve tek çay bankası. Hiç çay bankası olur mu diyerek kendinizi sorgulamaya başladıysanız demektir ki çeyrek asırı aşan Tuncalı Çay Bankasından haberdar olmayan o azınlıktansınız :)

1995 yılından bugüne  Ahmet Tuncalı ve rahmetli  oğlu şahsına münhasır Akşehir markalarından biri olan Salim Tuncalı'nın önderliğinde Ceylanlar İş Hanı zemin katında faaliyete başlamış ve 28 yıldır hala bu adreste faaliyet göstermeye devam eden, yüzlerce müşterinin mevduatlarının açık olduğu küçük, sempatik, samimi ve içten bir işletme.

 Muhasebe olarak tanımı nedir bir bankanın; mevduat kabul eden, bu mevduatı en verimli şekilde çeşitli kredi işlemlerinde kullanmak amacını güden veya faaliyetlerinin esas konusu düzenli bir şekilde kredi almak ya da kredi vermek olan ekonomik bir kuruluştur  banka. Tuncalı Çay Bankası'da müşteriden ziyade dostluğun, sevginin ve muhabbetin esas alındığı sermaye ve zengin kaynaklarını ve bu kaynaklardan beslenen, yine sevgi, muhabbet ve samimiyetle demini alan çayların en lezzetli haliyle yudumlanarak içildiği mevduatı insan olan dostlardan aldığı ilhamla birleştirerek yine onlara verimli şekillerde hizmet olarak döndürme gayreti gösteren bir yer.
Yıllar yıllar içinde dile kolay kimler kimler geldi geçti bu bankadan. Her emeği ve hoş kelamı geçen emekçisine ve müdavimlerine burdan da bir kere daha selam olsun. Kelimeler kifayetsiz, aciz ve lisandan uzak. Üstelik ifade için eksik ve de yetersiz. Siz en iyisi mi bir gün yolunuz düşerse mutlaka bir uğrayın. bir çay için ve yerinde tetkik edin o zaman görür ve anlarsınız kelimelerin karşılık bulmadığı ne varsa tecrübe ederek. Çayınızı selamım ile söyleyin, kim bilir belki o zaman zamanında rahmetli ruhu şad olsun Salim abimin bir gazeteye verdiği demeçte olduğu gibi siz de, çay, kahve meşrubatlarda 0 komisyon, kredi kartına 12 taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz :)









 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kürşad Tuncalı
    10 ay önce
    Teşekkür ederiz güzel sürpriz oldu bizim için. Kalemine, yüreğine sağlık hocam. Tuncalı Çay Bankası adına;