Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

BATI CEPHESİNDE SİYASETİN AHVALİ

05 Aralık 2021 - 17:00

Kimine göre Şehri Beyza, kimine göre adı ak bahtı kara olan şehrimizde yani Batı Cephesi Karargâhında, Akşehir'imizde bu aralar gündem epey yoğun, bizde bu haftaki yazımızda bu yoğunluğu irdeleyelim istedik…
Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik buhran, döviz ve altın fiyatlarındaki anormal yükseliş, tarım ve hayvancılıkta artan yüksek maliyetler ve son yıllarda yaşanan kuraklık haliyle ülkemizi ve bölgemizi derinden etkiledi.
CHP Akşehir İlçe Başkanı Ali İlker Gencer, İyi Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre, Gelecek Partisi Akşehir İlçe Başkanı Fatih Köle ve Demokrat Parti Akşehir İlçe Başkanı İsmail Yüksel geçtiğimiz günlerde yapmış oldukları bir ortak açıklama ile '' Artık Yeter '' diyerek bu ekonomik bunalımın tek çözümünün erken seçim olduğunu belirttiler.
Geçtiğimiz hafta CHP Akşehir, Yunak ve Çeltik ilçelerinde yapılan danışma kurulu toplantılarına vatandaşların ve partililerin göstermiş olduğu yoğun katılım, İyi Parti Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından kurulan üye stantlarında her yaş grubundan insanın üyelik başvurusu Akşehir'de millet ittifakının artık sahaya indiğinin bir göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.
İyi Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanı Meltem Orhan ve arkadaşlarının taşra mahallelerde saha çalışmalarını arttırması, STK buluşmaları ev ve işyeri ziyaretleri ile halkla bütünleşme çabalarının meyvelerini vermeye başladığını her gün sayıları artan üyelik başvurusu paylaşımlarından rahatça ifade edebiliriz.
Geçtiğimiz aylarda yapılan ilçe kongresinde Deva Partisi Akşehir ilçe başkanlığına seçilen Arif Durmuş'un kamu kurumlarına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri, bölge ve ülke gündemine yönelik yapmış olduğu değerlendirmelerle partisinden söz ettirirken Saadet Partisi Akşehir ilçe teşkilatında ise yoğun bir sessizlik hâkim.
İki ay önce parti binasının açılışı Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından yapılan Yeniden Refah Partisi'nin dün gerçekleşen kongresinde ilçe kongresinde de partinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Konya İl Başkanı Adnan Acar ile partinin üst düzey yöneticilerinin katılması da Yeniden Refah Partisi'nin Akşehir'e vermiş olduğu önemi gösterirken ilçe başkanlığına seçilen Süleyman Biçer'e de başarılar dileriz.
Uzun yıllardır Millet Partisi'nin Akşehir ilçe Başkanlığını yapan Muharrem Yakın gazetemize yapmış olduğu açıklamada Akşehir siyasetinde bizde varız derken, Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'nin ise kısa bir zamanda Akşehir'de ilçe teşkilatını kuracağı bize gelen bilgiler arasında…
Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu'nun Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile beraber  ilçeye yönelik yatırımlar, gündeme dair yapmış olduğu  basın açıklaması ve ev ziyaretleri ile son günlerde çalışmalarına hız verirken aynı programlarda cumhur ittifakının diğer ortağı MHP Akşehir İlçe Başkanı Av. Salih Akça'nın olmaması ise dikkatlerden kaçmadığı gibi  halk arasında soru işaretlerine neden oldu .
Yapmış olduğu sosyal çalışmalarla ve fanatik Akşehir spor taraftarlığı ile tanınan MHP'nin Akşehir ilçe başkanı Av. Salih Akça ise partisini Akşehir’de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor dersek yine mübalağa etmiş olmayız.
Gazetemizin ilk sayısında belirttiğimiz gibi
Ne  a ittifakının yandaşı ne de b ittifakının muhalifiyiz. Ne kimsenin arka bahçesi ne de  gölgesindeyiz. Sadece ve sadece doğru ve ilkeli habercilikten yanayız. Yani Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır'' sözüne minval samimiyetten  yanayız…
Bizi takip etmeye devam edin dostlar haftaya gündemimizde ''AKŞEHİR BELEDİYESİ '' var…
Sevgi saygı dostlukla

YORUMLAR

  • 0 Yorum