Reklam
Reklam
Reklam
CENNET BEYZA ARDAHAN

CENNET BEYZA ARDAHAN

[email protected]

14 MAYISA DOĞRU GONYA ÜLKESİ

24 Nisan 2023 - 00:08

Öncelikle Gonya ülkesinden tüm dostlara merhaba …!
Hepimizin bildiği gibi 14 Mayıs 2023 'de Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel seçimleri var.Seçimlerde Türkiye'nin illeri hariç Bay Kemal'in ülke olarak ilan ettiği Çorum ve Gonya ülkesi halkıda oy kullanacakmış.Bende bu minval üzere birkaç satır yazayım istedim.
AK Parti'nin kuruluşundan beri ona en çok vekil veren,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da çok önem verdiği güzide bir memleket.14 Mayıs 'da her seçimde olduğu yine rekor bir oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Kadroları tercih ederek Türkiye Yüzyılına imza atacağa benziyor.
Ülke ve dünya genelinde yaşanan covid 19 salgını,Ukrayna-Rus Savaşı'nın etkileri,dış güçler ve içerde besledikleri iç mihrakların her cepheden saldırısına rağmen ekonomiyi ayakta tutmayı başarmış ve vatandaşını enflasyona ezdirmemiş bir Cumhurbaşkanına sahibiz.6 Şubatta Türkiye'nin 11 ilinde yaşanan büyük depreme rağmen tek yürek olan ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur ittifakı ile Türkiye yüzyılında ülkeyi yeniden inşa etmeyi planlarken Gonya halkının Reise sırt dönme ihtimali yok zaten.
Şimdi halk arasında tutturmuşlar bir Tahir Akyürek türküsü,O listede olduğu için Gonyalılar oy vermeyecekmiş o kadar abesle iştigal bir durum ki sanki Tahir Akyürek'i 3 dönem ard arda Konya'nın Şehri Eminliğine Çorum ülkesinin vatandaşları seçti.
Şimdi şöyle kısa bir karşılaştırma yapacak olursak halk tabiriyle Sezarın hakkını Sezara verirsek.Tahir Akyürek,CehaPe'nin 1.sıra adayı gibi tacizden soruşturma mı geçirdi ?Yoksa Cehape'nin 3.sıra adayı olan Mevlana Üniversitesi mezunu olan avukattan daha kötü bir hukukçu mu ? Yada Konyaspor'un en zor zamanlarında göreve çağrıldığında Benim Konya'ya değil Konya'nın bana ihtiyacı var diyen İyi Partili aday gibi Konya'yı Konyalıyı yüz üstümü bıraktı ? Buyurun karar verin … Gerçekler bu kadar aşikar …!
Şimdi vakit küçük hesaplara takılmanın vakti değildir.
Şimdi vakit yedi düvele karşı dimdik duran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK davaya sahip çıkma vaktidir.
İyi Düşün Gonyalı !
Bir yanda bugün paramparça olduğu için kan gölüne dönen Türk ve İslâm coğrafyasının birliği, bütünlüğü, Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün ve Filistin’in korunması için canını dişine takarak mücadele eden ümmetin ve yüce milletimizin umudu Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı var . Diğer yanda ülkenin bölünmez bütünlüğünün düşmanı terör örgütleri ile kol kola gezen perde arkası ittifaklar kuran ,kendi aralarında bile durmadan kavga çıkaran millet ittifakı ve her fırsatta Batı'ya göz kırpan Bay Kemal'in 6 artı 1 masası var.
Tercih senin Gonyalı !
Ama kader deme,
'Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır,
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır...
Sevgiyle kalın haftaya görüşmek üzere ….

YORUMLAR

  • 0 Yorum