Reklam
Reklam
Reklam
CENNET BEYZA ARDAHAN

CENNET BEYZA ARDAHAN

[email protected]

BİR ÇÜRÜK İPLİĞE HÜLYA DİZENLER !

01 Mayıs 2023 - 17:13

Dîvâne sen değil, meğer bizmişiz! Bir çürük ipliğe hülyâ dizmişiz! Sade deli değil, edepsizmişiz! Tükürdük atalar kıblegâhına! diye yıllar sonra 2.Abdülhamid'in ruhaniyetinden imdat isteyen Abdülhamid karşıtı Rıza Tevfik Bölükbaşı'nı sanırım çoğumuz tanır fakat ne anlatmak istediğine pek kafa yoranımız yoktur genel manada.

Peki, İngiliz ajan Arminius Vambery'in “Parçalı muhalefeti birleştiremediğimiz sürece Abdülhamid’i indiremeyiz sözleri ile ABD Başkanı Joe Biden'in “Muhalefet unsurlarını bileştirip desteklersek Erdoğan’ı indirebiliriz” sözlerini karşılaştırdığımızda Rıza Tevfik'in dizelerinde anlatılmak isteneni sanırım anlamış oluruz. 14 Mayıs'da önümüzde bir seçim var ve bu seçimde ülkedeki tüm muhalefet partileri 6 artı 1 masa da toplanarak Erdoğan'a karşı birleştiler.Tabiki bu buzdağının görünen yüzü.Çünkü Pensilvenya ve Kandil başta olmak üzere tüm dış güçlerin yeni hedefi Türkiye Baharı,Bay Kemal'in seçim sloganını irdelersek ne diyor Sana Söz Yine Baharlar Gelecek. Irak'a,Suriye'ye Libya'ya gelen baharın esintilerini ülkemizde nasıl hissettik unutmayalım.

Soğan 20 lira olmuş,Patates 25 lira çığırtkanlarına aldanmayarak Türkiye Yüzyılında müreffeh ve güçlü bir Türkiye için,herkese ve herşeye rağmen her zerresi şehit kanları ile sulanmış bu toprakların kutsaliyeti ve devletin bekası adına tüm kırgınlıkları ve kızgınlıklarımızı bir yana bırakarak Yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 14 Mayıs'da Abdülhamid yalnızlığına terketmeyelim .

Biliyorum belkide içinizden beni iktidarın kalemşörlüğünü yapmakla ,taraf olmakla ve olayları saptırmakla suçlayacaksınız.O zaman elinizin altındaki telefona Başak Demirtaş yazıp aratın birde onu dinleyin 14 Mayıs'da tek adam devrini kapatacağız,15 Mayıs'da Selahattin Demirtaş,Gülten Kışanak ve aklınza gelecek tüm hainler serbest kalacak diyor.

Dün Yıldız Sarayının önünde bekleyen Ermeni Aram Efendi, Laz Arif Hikmet, Selanik mebusu Yahudi Emanuel Karasu ve Draç mebusu Arnavut Esad Toptani’den oluşan heyet başarıya ulaştı ve 2.Abdülhamid'i tahttan indirdi arkasından Trablusgarp,Balkan ve Dünya Savaşları ile 600 yıllık imparatorluğu ve ecdadımızı düşman çizmeleri altında çiğnetti.Bugün de aynı güçler Ak Saray'ın kapısında bekliyorlar el ele verip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve onun 20 yılda bu ülkeye yapmış olduğu kazanımları lağv etmek için.

Onun için dostlar tarih tekerrür etmesin 2.Abdülhamid'i devirenler,Menderes'i asanlar,Özal'ı engelleyenler,28 Şubat da Erbakan'ı eve hapsedenler,15 Temmuz da Gazi Mecliis'i bombalayanlar Erdoğan'a karşı galip gelmesin.Abdülhamit devrilsinde ne olursa olsun diyenlerin bu topraklara ve alemi İslam'a vermiş olduğu zararı Erdoğan gitsinde ne olursa olsun diyenler vermesin.

Çünkü 14 Mayıs sonrasında Rıza Tevfik gibi ; Lâkin sen sultânım gavs-ı ekbersin Âhıretten bile himmet eylersin, Çok çekti şu millet murada ersin, Sefâat kıl şâhım mededhâhına... diye imdad eylemeye başladığımızda vakit çok geç olacak.Bu sebeble tarih tekerrür etmesin diye gelin çürük iplğe hülya dizmeyelim….! Sevgi saygı muhabbetle

YORUMLAR

  • 1 Yorum