Reklam
Reklam
Reklam
CENNET BEYZA ARDAHAN

CENNET BEYZA ARDAHAN

[email protected]

YİĞİT,YİĞİTLE OLUR !

22 Mayıs 2023 - 04:04

 Sesi,sözü ve müzği ile milyonların gönlüne tahta kuran büyük sanatkar Uğur Işılak, son eserinde  ne güzel özetlemiş her şeyi katılmamak ve hayran olmamak elde değil.

'' Bir yol ayrımındayız,Safın belli olsun '' demiş söze başlarken.Evet geçtiğimiz 14 Mayıs seçimlerinde necip Türk Milleti ,Ab,Abd,Pensilvenya,Kandil ve bilumum şer odaklarının desteklediği 6 artı 1 masaya ve masanın Cumhurbaşkanı  adayı p/KK'ya bay bay dercesine  bir cevap verdi.

Seçim stratejilerini  soğan 30 lira oldu diyerek ,seçimin sonucunu HDP ve Kürt oyları belirler  diyerek ,sırtını Kandil'e dayayarak kuran 6 artı 1 masa şimdi de S.Oğan  milliyetçilerden yüzde beş oy aldı  diyerek vatanperverlik naraları atmaya başladı.Ama bilmiyorlar ki Tanrıdağı'nın kut soylu balaları hiçbir zaman  Kandil Dağı'nın it uğruları ile yan yana gelmez
.
Dünyaya bir daha gelseydim, Ayasofya’da imam olmak isterdim” diyen büyük Türk Milliyetçisi Nihal Atsız'ın izinde yürüyen Türk Milliyetçileri ,86 yıl sonra Ayasofya'yı yeniden camiye çevirerek Türklüğe ve İslamiyet'e bu büyük hizmeti yapan  Recep Tayyip Erdoğan'ın safını bırakıp  3 Mayıs 1944'de  Türk Milliyetçilerini  ,Alparslan Türkeş'i,Nihal Atsız'ı ,Osman Yüksel Serdengeçti'yi tabutluklara  tıkan cehape zihniyeti ile saf tutmaz !

Çünkü  Türk Milliyetçileri,80 öncesinde kızıl kurşunlara hedef olarak  şehadete kavuşan.Ruhi Kılıçkıran'ı,Dursun Önkuzu'yu,Yusuf İmamoğlu'nu unutup,Vesayetçilerin idam ettiği Mustafa Pehlivanoğlu'nun Mustafalar ölür,Allah davası ölmez,Milliyetçilik yaşar  vasiyetine  ihanet edip  5000 ülkücü şehidin  failleri ile saf tutmaz !

Çünkü Türk Milliyetçileri , Doğu ve Güneydoğu'da asker polis öğretmen sivil ayırt etmeksizin 30 bin cana kıyan PKK'nın siyasi kanadı ile  Selahattin Demirtaş'ı barış havarisi ilan edenlerle  aynı sofrada  oturup kahvaltı etmeyeceği gibi onlarla saf tutanların yanında olmaz !

Çünkü Türk Milliyetçileri ,Türk Devletler Teşkilatını kuran,İhalarla ,sihalarla  30 yıl sonra Karabağ'ın düşman işgalin kurtulmasına  vesile olan ,Türk ve İslam Dünyasındaki mazlum milletlerin kendisini kurtarıcı olarak gördüğü büyük Türkiye'yi inşa eden  bir anlayışın karşısında saf tutmaz !

Çünkü Türk Milliyetçileri 15 Temmuz hain darbesine dur diyen Ömer Halisdemir'in,Eren'in,Fethi Sekin'in ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun  katillerinin  serbest kalacağı,Khklıların iş başı yapacağı bir iktidar anlayışının yanında olmaz !

Çünkü ,Allah 'a, Vatan 'a, Millet 'e, Bayrağa, Kur'an 'a ve Silah üzerine yemin edenler,Komünizme, Kapitalizme, Faşizme, Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz,Son nefes, Son nefer, Son damla kana kadardır! diyenler Emperyalizme hizmet eden bir sofrada senin hevallerinle oturmaz Bay Kemal !

Çünkü ne diyordu Uğur Işılak ; Yiğit yiğitle olur …!

29 Mayıs'da  Yeni Türkiye Yüzyılında görüşmek temennisi ile

Sevgi,saygı muhabbetle

YORUMLAR

  • 0 Yorum