Reklam
Reklam
Reklam
CENNET BEYZA ARDAHAN

CENNET BEYZA ARDAHAN

[email protected]

DOĞRU ZAMAN, DOĞRU ADAM…!

08 Mayıs 2023 - 12:34

14 Mayıs'da yapılacak olan seçimler için geri sayımda sona yaklaştık sayılır.Öncelikle 2 Mayıs'da Konyamıza yakışan bir şekilde Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan'a  gereken teveccühü göstererek dik bir duruş sergileyen ak alınlı  büyük yüreklere teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum.

Beden ölür, çürür, cana bakın siz. 
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
 Bırakın dönsün dönme dolaplar.
 Haktan hakikatten yana bakın siz. şiirinde sanırım bugünlere atıfta bulunmuş  büyük şair Abdurrahim Karakoç.Çünkü "Kim ne derse desin ben sözüme sadığım, Cumhurbaşkanımızla kurduğum vefa ilişkisini son nefesime kadar sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhine tek bir söz duymadı. Duymayacak. Dünyadaki mazlumların umudu olmuş AK Parti'ye asla zarar vermeyi düşünmem. AK Parti dışında hiçbir siyasi harekette bulunmam. Bu davaya gönül verenleri üzmektense bütün makamları ayağımın altına alırım... AK Parti büyük bir davanın adıdır. Bu davaya ihanet ettiğimi görürseniz yüzüme tükürün" diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun  yine İktidara geldiğimizde  İHALARA ,SİHALARA  dokunacağız ve Batı bize aferin diyecek sözleri ile  millet ittifakının yarınlarına  ayna tutan 6 artı 1 masanın  diğer ortağı  Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ve  Milli Görünüşçü  Temel  Karamollaoğlu ve  CHP zihniyetinin önayak olduğu  27 Mayıs Darbesi ile  iktidardan düşürülerek idam edilen Adnan Menderes'in mirasçısı olduğunu iddia eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile meydanlarda vatanperverlik adına mangalda kül bırakmayan Meral Akşener'in,bize oy verin Selahattin Demirtaş özgür kalsın diyen Bay bay Kemal'in arkasına düşerek  ittifak kurmasını başka bir sözle anlatmak abesle iştigal olurdu.

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? Ayasofya! Ey muhteşem mabet! Merak etme. Fatih’in torunları yakında bütün putları devirip seni camiye çevirecekler. Gözyaşlarıyla abdest alarak secdelere kapanacaklar! Tehlil ve tekbir sedaları boş kubbelerini yeniden dolduracak! İkinci bir fetih olacak! Ozanlar bunun destanını, ezanlar bunun ilanını yapacaklar! Sessiz ve öksüz minarelerinden yükselen tekbir sesleri fezaları inletecek! Şerefelerin yine Allah’ın ve onun sevgili Peygamberi Hz. Muhammed’in şerefine ışıl ışıl yanacak! Bütün dünya Fatih dirildi sanacak! Bu olacak Ayasofya, bu olacak! İkinci bir fetih, yeni bir basübadelmevt... Bu muhakkak... Bu günler yakın, belki yarın, belki yarından da yakındır dizeleri ile  Müslüman Türk milletinin feryadını dile getiren büyük dava adamı   Osman Yüksel Serdengeçti ve   orayı feth eden asker ne güzel asker,orayı fetheden komutan ne güzel komutan hadisinin şerefine nail olan Hz Fatih'in emaneti Ayasofya'yı  herkese ve herşeye rağmen 86 yıl sonra yeniden camiye çevirdiği için !

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? Sultan Alparslan'ın Malazgirt'teki vakur duruşundan, Osman Gazi'nin Söğüt'te diktiği çınarın üç kıta yedi iklime yayılan cesametinden, Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u alarak çağ açıp çağ kapatan fethinden, Gazi Mustafa Kemal'in 600 asırlık bir cihan devletinden geride kalanlar üzerinde kurduğu Cumhuriyetimizin heyecanından, rahmetli Menderes'in tam 73 yıl önce, 14 Mayıs 1950'de zafere ulaştırdığı 'Yeter söz milletindir' haykırışından, rahmetli Özal'ın Türkiye'ye çağ atlatma azminden, rahmetli Erbakan'ın, 'önce ahlak ve maneviyat' ilkesi üzerine kurduğu sanayi ve teknoloji hamlesi hayalinden, rahmetli Türkeş'in, Türk dünyasının birliği ve Türk Devletinin ebed müddet ayakta kalması uğrunda verdiği mücadeleden, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ömrü boyunca vatanını sevmenin çilesini çekerken sergilediği asil duruşu temsil eden  Cumhur ittifakının lideri olduğu için !

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? "Darbecilere, vesayetçilere, küresel emperyalistlere, siyasi ve sosyal mühendislik projelerine karşı milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nın kapısını aralayabilecek tek lider ! 

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? yürüyüşün gücünü, Türk'üyle, Kürt'üyle, Sünni'siyle Alevi'siyle, Roman'ıyla, gayrimüslimiyle, istisnasız bu ülkenin tüm vatandaşlarını, analarının ak sütü gibi helal olan hak ve özgürlükleriyle buluşturmaktan alan, İslam aleminden Türk dünyasına, Balkanlar'dan Kafkaslar'a, Asya'dan Afrika'ya tüm ümmetin umudu olduğu için ! 

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? Çünkü  AB,ABD,Pensilvenya,PKK  kısacası tüm  şer odakları ve ihanet şebekeleri  onun Türkiye'ye ve ümmete liderlik etmesini istemedikleri için, 6 artı 1 masaya destek veriyor .

Recep Tayyip Erdoğan ,Doğru Adam  niye mi ? sorusunu   yüz defa daha sorsak yüz defa daha verecek cevabımız var.Onun için 14 Mayıs'da  sandığa giderken iyi düşüneceğiz,kızgınlıkları,kırgınlıkları  bir yana bırakarak devletin bekası,milleti refahı ve ümmetin  umudunun kırılmaması için   Doğru adam Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih ediyoruz
.
Ne diyordu Üstad Necip Fazıl ;
Mehmedim sevinin başlar yüksekte
Sanma bu tekerlek Kalır tümsekte
Yarın elbet bizim,elbet bizimdir
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir !

15 Mayıs sabahı mutlu yarınlarda buluşmak dileği ile 
Sevgi,saygı muhabbetle

YORUMLAR

  • 0 Yorum