medyum
Reklam
Reklam
Reklam
SEVİL KÖSE

SEVİL KÖSE

ZEYTİN KELİMELER
[email protected]

İSTASYON HABER 1 YAŞINDA

24 Ağustos 2022 - 00:09

‘’Gazetecilik aceyleyle yazılmış edebiyattır’’ diyor Matthew Arnold
Biz de diyoruz ki ‘’ YAVAŞ YAVAŞ ‘’

‘’Gazeteyi yapan haber değil, haberi yapan gazetedir '' demiş Umberto Eco, bu anlamda haberlerimizle okuyucularımıza ulaştığımızı düşünüyorum.
1.yılımızı doldurduk.Bize geri dönüş yapan okuyucularımız memnuniyetlerini dile getirdiklerinde bizlerde aynı şevkle yazılarımızı yazmaya devam ediyoruz.Gazetemizin imtiyaz sahibi sayın Devriş Ahmet Şahin ‘’Yavaş Yavaş’’ dedi ama biz hızlı başladık,aynı hızla da devam ediyoruz.
Köşe yazarlarımız her biri  birbirinden değerli konularla okuyucularımıza ulaşıyor.Haber istasyonunun vagonları yüklü geçiyor. Haberlerimiz,reklamlarımız,şiirlerimiz,öykülerimiz,önemli günler ve haftalarımız,edebiyat ve sanat adına yapılan hizmetlerde İstasyon Haber olarak hep varız.

‘’İyi bir gazete,kendisiyle konuşan ulustur’’ diyor Özdemir Asaf
Konuşuyoruz,söyleşiyoruz,soruyoruz,eleştirileri ve önerileri tek tek ele alıyoruz.Siyaset üstü bir görev anlayışı ile gazetemizi her hafta pazartesi günleri sanal ve yazılı  olarak yayımlıyoruz.
Yazarımız sayın Devriş Ahmet Şahin her hafta köşe yazılarıyla ve yorumlu haberleri ile yazılamayanları yazıp gündeme damgasını vuruyor

Sayın Mehmet Ceviz hocamız, yazarımız,Din ve ahlak konularını ele alarak,insanları doğru bilgilendirerek okuyucuya ulaşıyor. Hurafelerden,yanlış bilgilerden arınıyor okuyucu.

Sayın Yüksel Köker yazarımız,küçürek öyküler ve durum öyküleriyle köşesinde yerini alıyor.Sırtı şiire dayalı roman dili yazılarıyla,canı sıkılan dünya ya bir başka hayatın varlığından söz ederek insanların nefes almasını sağlıyor.

Sayın yazarımız Gökçen Keklik…Gündelik hayatımızda  insanların takılıp kaldığı konular,İnsanı tanımlayan konularla yerini alıyor.Önceliği İnsan ve hayatı olan yazılarıyla,kim olduğumuzu sorgulatıyor.

Sayın Kürşad Tuncalı edebiyatın can damarlarını ve yazarlarını köşeye taşıyor.İnsanın psikanaliz durumları,yazarların söylemleri,şiirleri ve gündeme dair yazılarıyla edebiyatın insana nasıl farkındalık kazandırdığını yazıyor.

Akşehir,Ilgın,Yunak,Çeltik,Doğanisar,Tuzlukçu,Sultandağı bölgemizde doğru habercilik ilkesiyle sizlere hizmet vermekten onurluyuz,gururluyuz.
Halkın kendi aynasını kendine tutuyoruz.

Gazeteciliğin, onda dokuzu doğru zamanda doğru yerde olmaktır.diyen Andrew Marr'ın söylemine uyarak ğoğru zamanda doğru yerdeyiz İstasyon Haber Gazetesi. Batı Cephesinin Yeni Haber İstasyonunda yerimizi aldık.
Başlarken dediğimiz gibi ;
‘’Gazetecilik aceleyle yazılmış edebiyattır’’ diyor Matthew Arnold
Biz de diyoruz ki ‘’ YAVAŞ YAVAŞ ‘’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum