medyum
Reklam
Reklam
Reklam
SEVİL KÖSE

SEVİL KÖSE

ZEYTİN KELİMELER
[email protected]

ÇELİKTEN KALE İSTASYON HABER 2 YAŞINDA

24 Ağustos 2023 - 11:07

Yavaş yavaş diyerek çıktığımız yolda hızla ilerliyoruz. İlkeli gazetecilik ve doğru haber adına tüm gayretlerimiz. Bizler İSTASYON HABER adımız üzerimizde istasyon biziz  gelip geçen trenler değiliz.

21 AĞUSTOS 2021 yılında başlayan İSTASYON HABER gazetemiz Okuyucularımızdan aldığımız ilgi ve destekle devam ediyor. 

Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” (1922)Mustafa Kemal ATATÜRK

Rehberliğimizin ikinci yılını kutluyoruz. İlkeli ve doğru habercilik adına bölge haberlerini sizlere ulaştırmaya geyret ediyoruz. Mevkiler,rütbeler gelip geçicidir,tarafsız olarak etik gazeteciğimizi sürdürmeye çalışıyoruz.

Dilin kemiği yok,gazetemiz için kısa ömür biçenler bizim Batı Cephesi karargahı olduğumuzu unutuyor olsa gerek ki,ilkeli gazetecilikten asla ödün vermeden iki yılımızı doldurduk.

Ahlaki değerlerden yoksun, çıkar peşinde, demagog bir basın, zaman içinde kendi gibi bir halk yaratır…Atilla İlhan
İmtiyaz sahibi sayın Derviş Ahmet Şahin İlkesiz yapılan her işin kökü bağı olmaz,kökümüz bağımız ilk önce doğru habercilikten başlamalı diyerek noktayı koydu.
Bu anlamda gazetemizin tüm köşe yazarları titizlikle etik olmaya ve okunabilir yazılarla her hafta pazartesi günleri sizlere yazdıklarımızı sunuyoruz.

Gazeteyi yapan haber değil,haberi yapan gazetedir……Haberlerimizi ve yazılarımızı okuyucularımıza sunarken,üzerinde durduğumuz en önemli konu tarafsız ve doğru haber vermektir.

Değerli İSTASYON HABER okuyucuları sizlerden gelen yorum ve destekler dışında eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.Sizlerden gelecek önerilerle yolumuza devam edeceğiz.

İstasyon Haber ailesi olarak tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz.
‘’Türkiye basını milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale oluşturacaktır’’
Çelikten kale İstasyon Haber de 2 . yılımızı doldurmanın gururu ve onuru içindeyiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum