Reklam
Reklam
Reklam
YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

KUŞLAR DA YOK

28 Aralık 2023 - 14:36

Artık çok geç deme șunun şurasında ne kaldı! Bugünlerde hiç olmadığı kadar soğuk ve gökyüzüne berhava olan gülüşler buz tutuyor. 

Alaylı gülüşlere revan ne kadar gri bulut varsa dağılmış gökyüzünde!.. Kuşlar da mı yok? Evet kuşlarda! Biraz önce kuşçuya sordum ne oldu? Ömrümde böylesini görmedim dedi! Nereye, nasıl ve niye gittiler? Sana sormalı sebebine bir sebep?  Ne diyebilirsin öylesine sebebine sebepsiz? Hiçbir şey! 

Zamansız nice ölümleri işaret ediyor gözler ve başka bir şey daha var sakin elden sakladığın. Tabii ki bahsetmek istediğim bu beyin ölümü değil... Ölümlüye ölümü anlatmak duyacağım yeni bir şey mi? Biraz ötesinde olmalı ve yürek ölümüne benzeyen! Yapma şunu! Yürek ölümün gerçekleşmiş diyecek en son kișisin! O hâlde neden daha zaman diyorsun ve daha zaman? Başka ne diyebilirim ki yüreğime girip baksan yüzüme bakabilecek misin? Hoş sende o yüz yok. Bir de hiçbir şey olmamış gibi bakıp tilkinin tavuk görünce sırıttığı gibi sırıtacaksın!

Neyi ispat etmemi istiyorsun? Biraz güven diyorum başka hiçbir şey istemiyorum, çünkü dünyada en zor şeydir sevgiyi ispat etmek!
Biraz uzak kaldım mı kırmızı görmüş boğa gibi saldırıp burnundan soluyorsun. Bırak ayakların ile toprağı eșmeyi! Anlıyorum seni ve anlıyor gibi yapmıyorum. Sana şunu diyebilirim, inan beni ne kadar özlediysen artı bir fazlası var!

Böyle sitem ettiğim günler bir dokunsam bin ahh işitiyorum ve zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkıyorsun. Hiç suç bırakmıyorsun kendinde. Ne desem bumerang etkisini yaşıyorum. Böyle bir sendrom var mı? Yoksa suyun üzerine çıkan yağ sendromu diyelim. Gerçi, her ne desem ve her ne söylesem kendine göre bir haklı sebebe sığınacaksın!

Güzelsin ve bu hâline daha çok güzelsin bu yaramaz hâlin bile sana çok yakışıyor. O halde sorun ne diyorsun? Bilmiyorum inan, sorun ne! Sahi sorun ne?

YORUMLAR

  • 0 Yorum