Reklam
Reklam
Reklam
YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

ÜÇ HARF

05 Haziran 2023 - 00:01

Bir zaman sonrası sözler ince ayar hesapların içine çekiyor ve kurulu düzeneği yerli yerinde. Bir anlık gecikme veya bir anlık erken davranmak geri dönüşü mümkün olmayan her neyse baş başa bırakıyor, sonra başa dönüşler sil başı baştan!

Doğruların görünmez orduları var diyorlar ya, hani ne kadar güncellenirsin veya ne kadar eksik dosyalarını tamamlarsın hiç mi hiç bilmiyorum. Zaten her şeyin senaryosu en başta yazılmış ve rolümüzü oynuyoruz. Az sonra biter ve perdeler kapanır. Kimi iyi oynar veya kimi söylemek istediğini unutur lâkin unutmuşluğumuz olacak. Evet bu karşılaşmalar birbirimizi tamamlayacak, belki de hiç tamamlamayacak!

Hayat ne garip değil mi? Bir de senin yerinden bakayım istedim. Empati zaman etkisi ve bir öz eleştiri yapabilirsem ne âlâ! Ne kadar zor değil mi bir başkasının adına düşünmek ve arzuladığı ne varsa bir bir görmek veya kazanma çabası? 

En iyisi karşılıklı sohbet dili ve karşıma seni alıp hissetiğin sözleri buraya taşımak! 

Kendimden ne çok vazgeçmişliğim var. Nasıl? Daha nasıl olsun bugün karşındaysam hepsinin toplamıyım diyebilirim. O zaman bir tanesini söyler misin? Aklıma ilk geleni söyleyeyim olur mu? Olur olur. Nasıl söylesem de nasıl anlasan şimdi! Ben diyeyim birkaç ay, sen ise de sayılı gün! O halde konuyu ben de biliyorum diyebilir miyim? Evet, diyebilirsin, çünkü karşımdaydın kendimden vazgeçtiğim o gün! Nasıl vazgeçtiğini soruyorum, her konunun etrafında dolanıp durduğun gibi durma! Peki, söylüyorum. Hani göz göze geldiğimiz ilk gün var ya işte o gün kendimden vazgeçtim! Yani tek hece, üç harf. Bu kadar kolay mı? Evet, bu kadar kolay oldu ve nasıl olduğunu hiç anlayamadım! Aslında duygusuz birisi değilim, kırmamak ve kırılmamak adına üstünü örtmüşlügüm var! Yıllar oldu o duyguların üstünü örteli. En güzel şey sevgi, çünkü çok temiz bir duygu. Aşk öyle değil. Aşkta hırs var, özlem var, nefret var, tutku var ve beklenti var... Var da var ama en kötüsü acı var!

Aşk adına aşka kapıların kapalı mı bilmiyorum lakin senin tarzın güzel ve tüm hislerin kaleminin ucunda. Sonrasında artık kim ne anlarsa ya da gerçekten sevgilinin kalbine ne bıraktıysan. Neyse bugünlük bu kadar ve beklentim yok, aslında hiçbir zamanda beklemedim. Bütün bunları söylüyorum ama söylediklerimin ardında duruyor muyum? Duruyorum desem de inanma, çünkü bende sana karşı hiç boş biri değilim. Șartların çok zorluğu ve zamanın ile mekanın yanlışlığı!

İnsan iddiasından vurulurmuș! Bu duruma hiç düşmemek adına temkinliyim. Buraya kadar söylediklerini anlamadığımı düşünme ve yıllar yılı tek hece ve üç harf için yazılmayan kalmamış ve bende bir şeyler söyledim desem bir şey değişmeyecek! Değişmesin umurumda değil inan. Yaşamak ve hissetmek hem derininden! Mesele bu derin duyguyu yakalayabilmek ve bunu adıma söylüyorsam ne söyleyeceğinin hiç hesabını yapmıyorum!

YORUMLAR

  • 0 Yorum