Reklam
Reklam
Reklam
YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

SEÇİM MANİFESTOSU

21 Mart 2023 - 12:26

Her seçim zamanı Yunak ve Akşehir ilçelerinin vekil aday adaylarının sıralamaya girmemesi seçmende hâyâl kırıklığı yaratıyor, çünkü her seçim MHP bu bölgeden Türkiye ortalamasının üzerinde oy alıyor ve hatrı sayılır MHP'nin oy potansiyeli var. Doğru aday seçimi bölgenin onayını alarak oluyor ve seçime pozitif katkı sağlıyor.
Evet, MHP'nin zor zamanlarında adı-șanı hiç duyulmamış eline 3 bin lirayı alan Millet vekilliği aday adaylığı için genel merkeze koşuyor. Aday adaylarının geçmişte MHP'ye hizmetlerine ve çevresinde sevilip sevilmediğine bakılmalı. Mevcut vekillerin artık al benisi kalmamış seçmen genç ve dinamik vekil istiyor. Yine sıralama geçmiş dönemler gibi seçmenin onayı almadan yapılırsa artık davanın ne kadar zarar gördüğünden başka bir şey seyretmeyeceğiz.
Akşehir ve Yunak bölgesinin sevilen avukatı Salih Akça yakın zamanda Akşehir ilçe başkanlığını yapmış, daha önceleri Yunak ilçesi başta olmak üzere davasına hiç taviz vermeden çalışmaya devam etmiştir. MHP'nin iyi ve kötü günlerinde hiç ayrılmadan hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam etmektedir. Turgut Türkmenlerinin 35-40 bin oyunun kahir ekseriyesini alabilecek güce sahip olan değerli avukat Salih Akça Millet vekili seçimi sıralamasında ilk ikiye girmeli, ilk ikiye girmediği taktirde seçmen bu sefer küsecek! Bu kadar emin konuşmamın sebebi sahada olmamdan kaynaklı.
Tarım ve hayvancılık deyince akla ilk gelen şehir Konya. Ülkemizin en büyük toprağına sahip ve tahıl ambarı. Bölgemizin sorunlarını ve ne yapılmasını en iyi bilenlerden değerli Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış! Evet, Konya ile ilgili her konuya hakim ve her işin üstesinden gelebilecek bir değer ve dava insanı. Bölgemize en faydalı olacak insanları başında geliyor.
Salih Akça ve Celil Çalış seçmende karşılığı olan ve sevilen kişiler. MHP Genel Merkezi bu duyarlı isteklerimizi dikkate alacağını umuyor ve iki kıymetli Ülkü devine bașarılar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum