Reklam
Reklam
Reklam
YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

ON İKİNCİ KÖY

29 Mayıs 2023 - 00:01

Öyle değil falan değil, çünkü değillerini yaşıyor insan! Öyle mi? Öyle tabii daha ne olsun! Daha başka bir şey daha var mananın derinliğinde söyle sevgili yazarım onuncu köyden kovulsan ne yazar! Hiçbir şey yazmaz on birinci köy var, birazdan oradayım.

O halde söyler misin zülfü yare dokunacak afilli sözlerden birkaç dişe dokunanı? Söyleyemem, söylersem bozulur bu düzen ve enkazın altında kalırız ve burnu iyi koku alan köpekler gezer enkazımızın üzerinde! Yıkılmak var mı öyle kolay kolay! Olmaz mı yürekten üflemeye gör bak neler neler oluyor. Hadi diyelim üfledim ve yürekten bir söz duydun ne olur? Şiir olur çifte kavruk gözlüm. Hani ben şiirimdim? Değil misin görmedin mi sana yıkıldığı mı? De geet. Nereye? On ikinci köye. On birdende mi kovdun? Evet, cehennemin dibine kadar yolun var. Vayy sende yan benim gibi hicran cehenneminde mi diyorsun öyle? Öyle tabii yakmıyacaktın bu yüreğimi ve yüreğim yangın yeri. Yağmur yüklü sözlerine ihtiyacım var gelmiş değillerden bahsediyorsun başka oluru yok mu? Olmaz mı bir adım senden iki adım bendeni de geçtim gel desen kanatlı kanatsız yanındayım.

Sensiz yapamayacak kadar yapabiliyorum ve geciken birkaç kararım var lakin karar alırsam fazla gecikeceğim bu hayata, çünkü hakikat ile yüzleşenler gerçeklerde boğuluyor ve herkesin gerçeği bu yüzden farklı? Sevgili yazarım gerçekleri mi yarıştıracağız? Hayır ama gerçeğin ile gerçeğim olumlu geçiş yapmıyor, illa ki bunun farkındayım ve bunun farkındasın! Ne yapabilirim ki? Hiçbir şey yapmadan bekle ve bir yere kımıldamadan dur! Nasıl bir duruş? Şimdiye kadar duruşundan çok değişik ve bir o kadar da heyecanlı. Ne zamana kadar duracağım? Sonsuza kadar. Şimdi öl mü diyorsun? Yok, bensiz yok olma diyorum ve bir yolculuğa çıkalım var mısın, yok musun söyle? Bismillahirrahmanirrahim kafayı mı yedin Allah aşkına söyler misin ya da bana kafayı yedirmek mi istiyorsun? İnan ikisi de değil. O halde nedir bu olup bitenler? Bir elin serçe parmağını dudaklarına götür ve düşün, bir de ne düşündüğümü düşün! Vuslata benzer bir şey mi diyorsun? Benzeri falan olmaz vuslatın, bilakis direkt vuslat ne zaman, nerede ve nasıl?

YORUMLAR

  • 0 Yorum