Reklam
Reklam
Reklam
YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

HABERİ YOK

02 Ocak 2023 - 00:03

Onlar senin en doğal hakkın ve bir lütuf değil! 

Suçlamadan ön yargısız hayata dair tespitler ile dünden inanmaya ve dünden reddetmeye hazır kişilere şükran veya minnet duygusuna kapılmalarına gerek olmadığını anlatamazsın!

Neden, hiç mi anlatamazsın? Anlatamazsın, çünkü onların bilinç altında kahramanın profil şeması var. Her dem kendine güveni olmayanlar kurtarıcıya ihtiyaç duyarlar. Gerçek kurtarıcının ve kahramanın kendisi olduğunu anlaması çok zaman alır, hatta hiç anlayamadığı olur. Kişiye duyulan hayranlık ile sisteme duyulan hayranlığı güzel ayrıștıranlar olaylara daha serin kanlı ve objektif bakar.

Böyle düşünen ve böyle davranan kahir ekseri insanların varlığı kendi düşüncesini hayata geçirmekten çok onlara doğruyu anlatırken enerjinin berheva oluşunu görmekten başka bir şey yapamıyorsun!

Yakacak! Gelecekte neyin önemli ve neyin önemsiz olacağını bugünden hiç bilmeyişimiz

Anadolu irfanı! Değil değil, șark kurnazlığının ta kendisi! Niye mi? Kültürel kodları ve sosyal dokuyu çözenler algıyı iyi yönetiyor. İşte kahraman arayanlar, kahramancılık oynayanların algısına dolgu malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor.

Duracaksın, zaman duracak! Durma, bildiğin gibi değil durduk yere duracakların!

Kösülmüș obez tanrıların putları ve başlarında balta izleri. Helvadan olanları yemişler karnı aç olanlar. Med-cezir arş-ı âlâ içre zikir kayıplarına ram mağbetlerdeki hutbelerin sesi kısık! Bozulmuş her bir yandan papaz büyüleri, zangoçlar vurdukça çanların sesi cırtlak üzerlik zamanın tütsülerinde!

 Çok iyi biliyorum ve çok iyi biliyorum ki putunun hiç haberi yok taptığından! 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum