Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

İSTASYON HABER 2 YAŞINDA …!

23 Ağustos 2023 - 18:40

İSTASYON HABER 2 YAŞINDA …!
Batı Cephesinin Yeni Haber İstasyonu  sloganı ile yola çıktığımız  İstasyon Haber Gazetesi 2 yaşında.

24 Ağustos 2021 tarihinde  Yavaş Yavaş  manşetiyle ilk sayısını çıkardığımız haftalık gazetemiz bugün 105.sayısına ulaştı.Yola çıktığımız günlerde yayın hayatımıza 3-5 sayı ömür biçenler sonrasında arkasında falanca var onun sponsorluğunda piyasa  yapıyor diyenlere rağmen hiçbir kişi ve kurumun  yandaşı,yoldaşı arka bahçesi olmadan sadece ve sadece doğru bildiklerimizi ve öngörülerimizi yazarak bugünlere ulaştık.

39 yaşındayım ve yaklaşık 23 yıldır basın ile iç içeyim.2001 yılında ulusal bazda haftalık olarak yayın yapmakta olan  Büyük Kurultay Gazetesi Yunak Muhabirliği ile başladığım meslek hayatına sonrasında yine haftalık olarak yayın yapan Siyaset Eksenı Gazetesi Yunak Muhabirliği ve  Ortadoğu Gazetesinde köşe yazarlığı yaparak devam ettim.Konya da faaliyet gösteren internet haber sitelerinde köşe yazarlığı ile devam eden süreçte  2016 yılında hbbhaber.com,2017 yılında  Alaaddinhaber.com ve Yunakhavadis.com haber sitelerinin imtiyaz sahibi ve köşe yazarlığından sonra 2021 yılı 24 Ağustosunda  İstasyon Haber Gazetesini kurarak Cumhurbaşkanlığı iletişim Müdürlüğü tarafından verilen Sarı Basın Kartı sahip oldum ve bu süreçte yazmış olduğum yazılar zaman zaman birilerinde  karın ağrısına sebep olsa da derler ve desinler parantezi içerisinde sıkışmayarak doğru bildiğimiz şekilde kalemimizle mücadele etmeye devam ediyorum.

İlkeli,çok sesli ve tarafsız habercilik anlayışımızla 2 yıllık yayın hayatımızda tüm siyasi oluşumların haber değeri taşıyan etkinliklerine ve göndermiş oldukları basın açıklamalarına ayrım yapmaksızın yer verdik. Gerek iktidar partisini ve belediyeleri gerekse ana muhalefet partisi ve bölgedeki temsilcilerini   zaman zaman zülfüyare dokunacak şekilde eleştirdik.Ama ne hikmetse bazen mualif bazense yandaş olarak yaftalandık.

Yazımı her zamanki gibi '' yavaş yavaş'' diyerek bitirmeden önce  2 yıllık yayın hayatımızda bizlerden desteğini esirgemeyen  Akşehir ve bölge halkına,okurlarımıza,gazetemizin abonelerine ve  dağıtıcndan grafikerine,köşe yazarından ,editörüne tüm  İstasyon Haber ailesine  sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Yavaş yavaş nice yıllarda sizlerle beraber olmak dileği ile…

Akşehir'imizin yetiştirmiş olduğu ünlü yazar Tarık Buğra'nın Kurtuluş Savaşı dönemindeki Akşehir'i anlattığı Küçük Ağa romanında yer alan bir  kesittir.
" yavaş yavaş
 ama dakikaları bile boş geçirmeden.
 yavaş yavaş
 ama en küçük fırsatları, en kırıntı imkanları bile değerlendirerek.
 yavaş yavaş
imanı ve azmi zedelemeden, yıpratmadan.
yavaş yavaş
 ama gönül birliğini gevşetmeden.
 yavaş yavaş
 ama kavrayamayanları, aldananları düşman bilmeden,
yavaş yavaş
çirkinleştirmeden, kaybetmeden.
 yavaş yavaş
 ama bir tek mavzerken bir mitralyöz bir top olabilirim hırsına kapılmadan. ve sadece en iyi mavzer olmaya çalışarak.
yavaş yavaş
ama sabırla, sevgiyle, yılmadan.
yavaş yavaş
hesap gününe doğru, ödeşmeye doğru.zafere doğru ''
2.YILIMIZ VE ONUR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ayşen yılmaz
    6 ay önce
    Derviş bey sizin sıkı takipcinizim. Umarım en kısa zamanda kiymetiniz anlasilirda ulusal basinda yer alirsiniz. Selamlar.