Reklam
Reklam
Reklam
DERVİŞ PAŞAZADE

DERVİŞ PAŞAZADE

NALINA- MIHINA
[email protected]

ÇELTİK KARARINI VERDİ,İSTİKRAR DİYOR !

10 Mart 2024 - 03:34


31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.Her yerde olduğu gibi gibi Çeltik’de de seçim heyecanı oldukça yüksek. Çeltik Halkı çoktan kararını vermiş geçen seçimde olduğu gibi  bu sefer de sandıkta  tercihini  Cumhur ittifakının adayı Ali Meşe’den yana kullanacak.

Çünkü göreve başladığı günden bu yana  alışıla gelmiş ,sıradan siyasetçi profiline tezat olarak makamında oturan değil halk için çalışan ve üreten bir başkan modeli ile  yeniden modern bir ilçe inşa eden Başkan Meşe bu dönemde de  Çeltik halkına  hizmetle dolu geçecek bir beş yıl ve 100 çılgın proje vaad ediyor.

Gerek  bir gazeteci gözüyle  yapılan çalışmaları sürekli takip etmemiz gerekse uzun bir aradan sonra Çeltik ilçe merkezine ve taşra mahallelerine yapmış olduğumuz ziyarette edinmiş olduğumuz kanı  Çeltik halkının  bu seçimde de istikrardan yana olduğudur.

Çünkü Çeltik halkı  gerektiğinde  greydere binip köy yollarında çalışma yapan,gerektiğinde  hizmet için Ankara’da  tuttuğunu koparan ,ilçeye yaptığı yatırımlarla  bölge  belediyelerini bile kıskandıran Başkan Meşe’den memnun hele bir de Başkan Meşe’nin bu çalışkan profilinin arkasında duran  Çeltik’li bir bakanımız varsa ilçemize yapılacak hizmetler fazlasıyla artar diye düşüncelerini dile getiriyorlar.
Geçtiğimiz Cuma akşamı Kontv de canlı yayına katılan Başkan Meşe 5 yılda yaptıklarımız ortada ilçe halkına verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yaptık,bu önümüzdeki dönem içinde Türkiye yüzyılında 100 proje vaad ettik yine fazlasını yapacağımıza eminiz ifadelerine yer verdi.

Çeltik halkı kararını vermiş istikrardan yana olduğunu açıkça ifade ediyorsa,bizde şimdiden Başkan Meşe’ye çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz !
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum