medyum
Reklam
Reklam
Reklam

Akşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Akşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
28 Ağustos 2021 - 00:14

Akşehir Belediyesi; sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Cumhuriyet Meydanı’na Wi-Fi kablosuz internet cihazı yerleştirdi.

Akşehir Belediyesi; 5651 Sayılı Internet Kanunu’na uygun olarak verilen bu hizmet ağını ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, "Değerli Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttırmak, ülke ve dünya gündemini güvenli ve ücretsiz olarak takip edebilmelerini sağlayabilmek amacıyla daha önce de söz verdiğimiz gibi Cumhuriyet Meydanı’mızda ücretsiz internet noktası oluşturduk. Çağımızda birçok konuda bilgilenmek amacıyla kullanılan interneti vatandaşlarımıza ücretsiz ve güvenli olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdilik Cumhuriyet Meydanı’nda vermeye başladığımız Wi-Fi hizmet ağını, ilerleyen zamanlarda daha da genişletmeyi planlıyoruz." dedi.

Akşehir Belediyesi Ücretsiz Wi-Fi Kablosuz Internet Hizmetini Nasıl Kullanabilirim?

  1. Aşama: Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan kablosuz ağlar kısmından “Akşehir Belediyesi WiFi” ağına bağlanıyoruz.
  1. Aşama: Bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuzun internet tarayıcısı sizi giriş sayfasına yönlendirecek. Eğer daha önce üye olmuş iseniz “Kayıtlı Kullanıcı” kısmına, yeni bir üyelik için ise “Yeni Kullanıcı” kısmına giriş yapıyoruz.

(Bazı Android işletim sistemli telefonlarda “Akşehir Belediyesi WiFi” ağına giriş yaptıktan sonra sizi otomatik olarak bu sayfaya yönlendirmiyor ise telefonunuzun işletim sistemine ait browser (internet tarayıcısı)’ı açıp www.google.com.tr‘ye giriş yaparak bu ekrana ulaşmış olacaksınız.)

  1. Aşama: Yeni kullanıcı kısmına girdiğimizde karşımıza çıkan ekranda “Telefon No” bölümünde başına 0 (sıfır) yazmadan numaramızı giriyoruz. “Şifre” kısmına kendi belirleyeceğimiz ve her defasında giriş yapmak için kullanacağımız şifremizi giriyoruz. “Kullanıcı Sözleşmesini okudum kabul ediyorum” kısmını işaretleyerek, “Kullanıcı Oluştur” butonu ile devam ediyoruz.

(Daha önce üye olmuş iseniz, “Kayıtlı Kullanıcı” kısmına girerek cep telefon numaranızı ve daha önceden belirlediğiniz şifre ile “Giriş” ekranından internetinizi kullanabilirsiniz.)

  1. Aşama: Cep telefonumuza gelen SMS doğrulama kodunu girerek “DEVAM” butonuna bastıktan sonra internete giriş sağlamış oluyoruz.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum