medyumen iyi bahis siteleridini sohbetlersohbetelektronik sigaraislami sohbetlerislami sohbetmuzik indirislami sohbet
Reklam
Reklam
Reklam

10 MAHALLE, SENTETİK ÇİM SAHAYA KAVUŞUYOR

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Akşehir Belediyesi işbirliği ile Akşehir’de 10 Mahalle daha sentetik çim sahaya kavuşuyor.

10 MAHALLE, SENTETİK ÇİM SAHAYA KAVUŞUYOR
28 Ağustos 2021 - 21:11
Engilli, Gedil, Gölçayır, Ilıcak, Kuruçay, Kozağaç Gözpınarı Yaylabelen, Reis Mahallerine 9 adet açık ve Altuntaş Mahallesi’ne de 1 adet kapalı olmak üzere toplam 10 adet Çim Yüzeyli Futbol Sahasının ihalesi yapılarak sahaların yapım çalışmaları başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih 
Akkaya, “ Akşehir Belediyesi olarak merkez mahallelerde yaptığımız hizmet ve yatırımlar dış mahallelerimizdeki yatırım ve hizmetlerimize de devam ediyoruz. Daha önce Akşehir’imizin Atakent, Yazla, Çakıllar, Adsız, Değirmenköy, Karahüyük, Karabulut, Ortaköy ve Çamlı mahallelerinde yaptığımız sentetik çim sahaların ardından Engilli, Gedil, Gölçayır, Ilıcak, Kuruçay, Kozağaç Gözpınarı Yaylabelen, Reis ve  Altuntaş Mahallelerimizde de sentetik çim sahalarımızın ihalesini yaparak çalışmaları başlattık. 20x40 metre  boyutlarında olan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahalarının  ihalesi  yapılmış olup 4.257.280 TL bedel ile çalışmalar devam etmektedir. Mahalle gençlerimize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi. 

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum