Reklam
Reklam
Reklam

ZENCEFİL'İN KOZALAK ŞURUBUNA YOĞUN İLGİ

Akşehir Yeni Mahalle 24 Ağustos Bulvarı Elitt Otel karşısında 5 yıldır faaliyet gösteren  Zencefil  Ev Yemekleri sahiplerinden Dilek Marmara Çakıl'ın organik olarak hazırladığı Kozalak Şurubu yoğun ilgi görüyor.

ZENCEFİL'İN KOZALAK ŞURUBUNA YOĞUN İLGİ
13 Şubat 2022 - 20:45
Özellikle kış aylarında vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Kozalak Şurubu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Dilek Marmara Çakıl;Havaların soğuması nedeniyle artan grıp nezle vb hastalıklar nedeni ile hastanelere başvuran vatandaşlar bunun yanısıra doğal çözüm yolları da arıyor. Kozalak şurubunun en önemli etkileri arasında Akciğerlere sağladığı fayda var. Kozalak şurubu, astım,bronşit,koahve covid 19 gibi hastalıklarda tedavi edici etkiye sahip olmasının yanı sıra, Akciğerleri de pırıl pırıl yapıyor. Şurup bağışıklık sistemini güçlendirerek, vücudu hastalıklara karşı koruyor. Mikroplara karşı vücudun dinç kalmasını da sağlıyor.

Çam kozalağı şurubunun en önemli kullanım nedenleri arasında öksürük yer alıyor. Şiddetli öksürük ve öksürük krizi olan vatandaşlar, çam kozalağı şurubuyla bu sorunlarına çözüm buluyor. Yine de uzmanlara sorarak kullanılması tavsiye edilen şurubun fazlası önerilmiyor.
Kozalak Şurubuna vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Dilek Maramara Çakıl,ürünlerimizi Akşehir ve civar bölgelerin dışında internet üzerinden ülke geneline de kargoyla gönderiyoruz ifadelerine yer verdi
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum