Reklam
Reklam
Reklam

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, BUGÜN AKŞEHİR'E GELİYOR!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, davetli olarak 3 -7 Eylül tarihlerinde Ankara, Konya, Akşehir ve Kütahya’da düzenlenecek olan etkinliklere katılmak üzere Türkiye’ye geliyor. Tatar, Akşehir’de de temaslarda bulunacak.

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, BUGÜN AKŞEHİR'E GELİYOR!
06 Eylül 2021 - 01:06
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, davetli olarak 3 -7 Eylül tarihlerinde Ankara, Konya, Akşehir ve Kütahya’da düzenlenecek olan etkinliklere katılmak üzere Türkiye’ye geliyor. Cumhurbaşkanı Tatar; Kıbrıs gazileri ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelecek, Kıbrıs konusuyla ilgili konferans verecek ve düzenlenecek olan panellere katılacak. 

AKŞEHİR'DE  TEMASLARDA BULUNACAK

Cumhurbaşkanı Tatar Türkiye ziyareti kapsamında, 6 Eylül Pazartesi günü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde “Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türkü’nün Adadaki Varoluş Mücadelesi” konulu konferans verecek, Kütahya Kıbrıs gazileri ile bir araya gelecek. Tatar, Kütahya’daki temaslarının ardından Akşehir’deki çeşitli etkinliklere katılacak. Cumhurbaşkanı Tatar, Akşehir’deki temasları kapsamında çeşitli tarihi alanları ziyaret edip, Tarihi Arasta Çarşısı’nda esnaf ziyareti yapacak.Cumhurbaşkanı Tatar Akşehir’deki temaslarının ardından 
Konya’ya geçecek.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum