Reklam
Reklam
Reklam

BBP LİDERİ DESTİCİ' DEN YUNAK ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,partisinin Yunak ilçe teşkilatının açılışı  ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yunak'a geldi.

BBP LİDERİ DESTİCİ' DEN YUNAK ZİYARETİ
28 Şubat 2022 - 18:04
BBP MKYK üyesi Av.Cemal Erkoç, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, BBP Akşehir ilçe Başkanı Abdil Yelken, partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen açılış programının akabinde güne özel düzenlenen Birlik Yemeğine geçildi.

Yemek programında bir konuşma yapan BBP Genel Başkanı Destici;Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline değinerek bu işgali reddettiklerini söyleyerek başta Birleşmiş Milletler olmak üzere yetkilileri göreve çağırdı.Ukrayna'nın işgalinde başarılı olan Rusya'nın bununlada kalmayıp birgün Türkiye topraklarınada saldırabileceğinin altını çizen BBP Lideri Destici  Putin, 'Lenin'in bıraktığı, bağımsızlık verdiği devletleri işgal edeceğim. Ya benim boyunduruğum altına girecek ya da işgal edeceğim' diyor. Kars ve Ardahan 1917'de yapılan anlaşmayla Türkiye'de kaldı. Yarın bizim de kapımıza dayanırsa hiç kimse şaşırmasın. Onun için bugün komşumuza, dost bir ülkeye işgal yapılırken sessiz kalmamamız ve bu işgale karşılık vermemiz gerekir ki Sayın Cumhurbaşkanımız, Dışişleri Bakanımız, hükümetimiz ve devletimiz bunu yaptı. Bunu doğru buluyor ve Rusya'nın işgaline karşı dost ve komşu ülke Ukrayna'nın yanında olduğumuzu bir kere de buradan hatırlatmak istiyorum dedi.

Sonrasında kendisine eşlik eden partililerle birlikte esnaf ziyareti yaparak ilçeden ayrıldı
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum