Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN AKKAYA'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ

Akşehir Belediye Başkanı Dr.Salih Akkaya Miraç Kandili münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN AKKAYA'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ
26 Şubat 2022 - 20:11

Başkan Akkaya mesajında şu ifadelere yer verdi;İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili’ne bir kez daha kavuşabilmenin mutluluğu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

İnsanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Miraç mucizesinin, bir kez daha anılacağı bu gece; Allah'a yakınlaşma, dua etme, ibadet etme gibi en temel dini vecibelerin doruğa çıktığı zamanlardır. Miraç; bir yönüyle Rabbe vuslat, bir yönüyle de Rabbin nehyettiklerini terk ediştir. Biz müminler için müjdedir.

Bu kutlu gecede öncelikle bütün dünyayı etkisi altına alan salgından kurtulmak için dualarımızı eksik etmezken, çok yakınımızda başlayan savaşında ülkemizi ve dünyayı etkilemeden, barışçıl bir şekilde çözülmesi için dua edelim.

Tüm mübarek gecelerde olduğu gibi Miraç Gecesi de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği önemli gecelerdendir. Allah inşallah bu birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Miraç Kandilinin, milletçe yükselmemize ve yücelmemize vesile olmasını temenni ederken, Miraç Kandili'nin tüm insanlığa ve İslam Alemine huzur, barış, sevgi, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm İslam Aleminin ve değerli hemşehrilerimin kandilini tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum