medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ŞEKEROĞLU;15 TEMMUZ,BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR !

BAŞKAN ŞEKEROĞLU;15 TEMMUZ,BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR !
14 Temmuz 2021 - 22:15
Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av.Cihat Şekeroğlu,15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Şekeroğlu Mesajında ; “15 Temmuz 2016 tarihi hain darbe girişiminin yıl dönümü olmasının yanı sıra bir milletin en büyük kahramanlık destanlarından bir tanesinin daha tarihin altın sayfalarında kayda geçtiği tarihtir. Fetö/Pdy nin gerçekleştirdiği bu alçak darbe girişimi aziz milletimizin vakar mücadelesi sonrası başarılı olamamıştır. Bu mücadele Bedir’de Uhut’da Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’ndaki o büyük ruh ve şahlanışın günümüzdeki devamı olmuştur.
Ortadoğu’nun yeniden şekillendirilmeye çalışıldığı bu dönemde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi aziz milletimize karşı olduğu kadar, tüm İslam âlemine ve bu bölgenin tüm mazlumlarına karşı da gerçekleştirilmiştir. Aziz milletimizin feraseti karşısında zelil olan bu terörist çetenin başarısız olması sadece ülkemizin değil Irak’ta, Suriye’de ve bütün Ortadoğu’daki mazlumların zaferi olmuştur.
Bu alçak darbe girişiminin seneyi devriyesinde aziz Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyor, Gazi ve Şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum