medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akkaya'dan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajı

Akşehir Belediye Başkanı Dr.Salih Akkaya, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü münasebeti ile yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Akkaya'dan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajı
14 Temmuz 2021 - 23:28

Başkan Akkaya mesajında şu ifadelere yer verdi;
5 Yıl önce ülkemizin üzerine kabus gibi çöken bir gecede, emsali görülmemiş bir vatan hainliği ile karşı karşıya kalan Aziz Milletimiz, büyük bir özveri ve kahramanlıkla, demokrasiye ve istikbaline sahip çıkarak, bu hain darbe girişimcilerine fırsat vermeyerek gereken dersi vermiştir.

Darbe gecesinde el ele ülkesinin istikbaline sahip çıkan Kahraman Türk Milleti, tarih boyunca Çanakkale’de, İstiklal Harbinde olduğu gibi her dakika bir destan yazarak bu hainlere direniş göstererek onların emellerini gerçekleştirmesini engellemiştir.

Bu hain darbe girişiminde 251 vatan evladımız şehit verilmiş, binlerce evladımızda gazi olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hedeflerine ilerlemek için canla başla çalışan ülkemizde asla ve asla hiç bir şekilde bu tür darbe ve benzeri girişimler, 15 Temmuzda olduğu gibi başarılı  olamayacak ve büyük Türk Milleti bu tür girişimcilere 15 Temmuz’da olduğu gibi gereken dersi verecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesinde şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere bu vatan için şehit düşen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, değerli gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum. Cenab-ı Mevlam bir daha milletimize böyle hainlikler yaşatmasın.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum