medyumen iyi bahis siteleridini sohbetlersohbetelektronik sigaraislami sohbetlerislami sohbetmuzik indirislami sohbet
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN KONAK: "ÖĞRENCİLERİMİZ MERAK ETMESİN, BİZ BURADAYIZ"

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Yunak Meslek Yüksek Okul Müdürü Kadir Öztaş, başkan yardımcıları Bekir Coşkun, Hacı Erşan ve beraberindeki heyet Yunak Meslek Yüksek okulu öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinlediler. Burada açıklama yapan Başkan Konak, “Siz sadece derslerinize ve eğitiminize odaklanın yurt veya farklı konularda biz buradayız” dedi.

BAŞKAN KONAK: "ÖĞRENCİLERİMİZ MERAK ETMESİN, BİZ BURADAYIZ"
04 Ekim 2021 - 00:24
Başkan Ali Konak ,Yunak Meslek Yüksek Okul Müdürü Kadir Öztaş  , başkan yardımcıları Bekir Coşkun , Hacı Erşan ve beraberindeki heyet ile birlikte  Yunak Meslek Yüksek okulu öğrenci yurdunu  ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinlediler. Öğrenci Yurdu hizmet binasını ziyaret ederek bir süre incelemelerde bulunan Başkan Konak , Yunak Meslek Yüksek Okul Müdürü Kadir Öztaş’tan öğrenci ve  binanın son durumu hakkında bilgiler aldı. Kurum binasındaki incelemeleri sırasında yurtta kalan öğrencilerle de bir süre sohbet eden Başkan Konak , sorun ve taleplerini dinlediği öğrencilere eğitim – öğretim hayatlarında başarılar diledi. Konak , Yunak’ta  eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilerin barınma ve yurt konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ve ailelerimizin emaneti olan öğrencilerimizin en iyi şartlarda ve imkânlar içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için gereken tedbirleri almaya devam ettiklerini ifade etti. Öğrencilere güzel tavsiyelerde de bulunan Başkan Konak ,  

“İlkini gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretimizin devamı da olacak. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözmek için çalışacağız. Siz yeter ki kendinizi geliştirmek ve yenilemek isteyin. Asıl hedefiniz üniversiteyi bitirmek veya diploma almak olmasın. Asıl hedefiniz üniversiteyi bitirmiş entelektüel, donanımlı ve yararlı bireyler olmak olmalı. Küçük sorunları aşmanın en büyük yolu büyük ideallere sahip olmaktan geçer. Kendinizi geliştirin ki topluma söyleyecek sözleriniz olsun. Üniversiteler, duygu ve hissiyattan çok mantığın ve bilimin çalıştırıldığı yerler olduğu bilinmelidir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum