Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN KONAK; 2022 YILI YUNAK İLÇEMİZDE BEREKETİ SİMGELİYOR

Yunak’ta aylardır etkili olan yoğun kar yağışı toplumun her kesimini sevince boğdu. Öte yandan kar yağışı dolayısıyla araçlarıyla yolda mahsur kalanların yardımına belediye ekipleri yetişti.

BAŞKAN KONAK; 2022 YILI YUNAK İLÇEMİZDE BEREKETİ SİMGELİYOR
06 Mart 2022 - 22:04
“Kar berekettir” diyen Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , kış şartlarına her daim hazır olan ekiplerin sürekli sahada olduğunu belirterek “Günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.Konya’nın Yunak ilçesinde akşam saatlerinde yağmurla karışık yağmaya başlayan ve yüksek kesimler ile ilçe merkezini beyaza bürüyen kar, sevinçle karşılandı. Rahmet ve bereket olarak nitelendirilen kar yağışı son yıllarda yaşanan kuraklık sonrasında ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olan ilçemiz  için mutluluk kaynağı oldu dedi.

Yunak’ta   devam eden yoğun kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışı dolayısıyla araçlarıyla yolda mahsur kalanların yardımına belediye ekipleri yetişti.Yunak ilçesi giriş ve çıkışlarında 50 cm.’i bulan kar kalınlığı nedeniyle yolların kapanmaması için teyakkuza geçen Yunak Belediyesi ekipleri, ilçenin bazı mahallelerinde devam eden yoğun kar yağışından etkilenen vatandaş ve sürücülerin yardımına koştu.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum