Reklam
Reklam
Reklam

Akşehirli Sanatçı Emre Çaltılı Tek Kişilik Tiyatro Oyunu İle Büyük Beğeni Topladı

Akşehir Belediyesi’nin kültür ve sosyal etkinlikleri kapsamında Akşehirli TV, sinema ve tiyatro sanatçısı Emre Çaltılı, kendi yönettiği ve oynadığı bir tiyatro oyunu ile Akşehirli hemşehrileriyle buluştu.

Akşehirli Sanatçı Emre Çaltılı Tek Kişilik Tiyatro Oyunu İle Büyük Beğeni Topladı
06 Mart 2022 - 21:37
Cafer Can Kara’nın yazdığı ve Akşehir Kültür Merkezi’nde sergilenen oyuna Akşehirli tiyatro severlerde yoğun ilgi gösterdi.

‘Hatıralarımın Ertesi Günü’ isimli oyunda; maruz kaldığı toplum baskısından dolayı akıl hastanesinde tedavi görmek zorunda kalan Emre’nin yaşadığı süreç konu edilirken, sahnedeki performansı ve oyunculuğuyla Çaltılı izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Oyun sonunda seyirci tarafından yoğun alkış alan sanatçıya, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından bir plaket takdim edildi. Akşehirlilerin her dalda başarılı olduğunun altını çizen Başkan Akkaya, sanat dalında da birçok hemşehrilerinin başarılı olduğunu Emre Çaltılı’nın da bu başarılı sanatçılardan biri olduğunu kaydetti. Emre Çaltılı’da Akşehir’de bu oyunu sergilemekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Akşehir’de bir sinema filmi daha çekeceğinin müjdesini vererek, Akşehir Belediyesi’ne ve tüm Akşehirlilere teşekkür etti.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum