medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

Akşehir Belediyesi'nden Başarılı Sporculara Altın

Akşehir Belediyesi'nden Başarılı Sporculara Altın
01 Temmuz 2021 - 02:16

Akşehir Belediyesi tarafından başarılı sporcuları ödüllendirme geleneği sürüyor.

Bu kapsamda 14 – 20 Haziran tarihleri arasında Bursa’da Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen U15 yaş altı  ve U 17 Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından ödüllendirildi.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’in de hazır bulunduğu törende; 49 Kg. sıkletinde U 15 Kategorisinde Türkiye ikincisi olan Atatürk Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Halil Ergün, 73 Kg. sıkletinde U 15 Kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olan Atatürk Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ufuk Sayargil, 81 Kg. sıkletinde U 15 Kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olan AK Nasreddin Spor Kulübü Sporcusu Furkan Geçitlioğlu, 96 Kg. sıkletinde U 17 Yıldızlar kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olan AK Nasreddin Spor Kulübü Sporcusu  Polat Şahinkul, 59 Kg. sıkletinde U 17 Yıldızlar kategorisinde Türkiye İkincisi olan Akşehir Spor Kulübü Sporcusu Hatice Karagöz, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından altınla ödüllendirildi.

Sporcuların Antrenörü Murat Korkmaz ile AK Nasreddin Spor Kulübü Başkanı Ömer Akdi ve Kulüp Başkan Yardımcısı Sadık Kızılkuyu Başkan Akkaya’ya ve Akşehir Belediyesine destekleri için teşekkür ettiler.

Başkan Akkaya sporculara olan desteklerinin süreceğini kaydederek “Akşehir halkımız adına bu gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Akşehir’imizi, Nasreddin Hoca’nın torunlarını bugün olduğu gibi bundan sonrada en güzel şekilde temsil etmeye devam ederler” dedi.  

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum