medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

YUNAK EĞİTİM CAMİASI, YAPILACAKLARI MASAYA YATIRDI

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürleri 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesi değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

YUNAK EĞİTİM CAMİASI, YAPILACAKLARI MASAYA YATIRDI
29 Ağustos 2021 - 16:52
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan başkanlığında yapılan toplantıda okulların eğitim öğretime hazırlık çalışmaları, Covid 19 salgını koruma ve önleme tedbirleri kapsamında okul ortamında alınacak önleyici tedbirler, tamamlayıcı eğitim 
programları, okulum temiz çalışmaları, pansiyonlu okulların hazırlıkları, öğretmenler ve zümre toplantıları, destekleme ve yetiştirme kursları, okulların öğretmen ihtiyaçları, LGS ve YKS değerlendirmeleri, küçük onarımlar, taşımalı eğitim ve yemek hizmetleri, bayramlar, kutlamalar, projeler ve yazışmalar gibi konular alındı. 

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, “6 Eylülde açılacak olan her kademe ve türdeki okulların tam zamanlı yüz yüze eğitim sürecine Yunak ilçesi olarak biz hazırız. Öğrencilerimizin cıvıl cıvıl seslerinin dolduracağı, öğretmenleriyle göz göze iletişim kuracakları, temassız ama “yürekten temaslı” sınıf ortamlarının hazırlığını yaptık yapıyoruz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem olması dileğiyle yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum