medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

YRP İlçe Başkanı Biçer Onur Gününü Kutladı

YRP İlçe Başkanı Biçer Onur Gününü Kutladı
24 Ağustos 2021 - 00:52
Akşehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Süleyman Biçer 24 Ağustos Akşehir Onur Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Biçer yayınladığı mesajda, ''Bir Onur Günümüzü de; Vatanımızda  son günlerde tekrar yaşanan olaylara rağmen, büyük bir onur, coşku ve gurur ile yaşamaktan, kutlamaktan son derece mutluyuz.

            Saygıdeğer Kamuoyunun ve Tüm Akşehirli Hemşerilerimizin de malumları olduğu üzere; Mustafa Kemal’in kumanda ettiği ordu, Kurtuluş Savaşı’nı tüm Milletimizle birlikte büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde sürdürmüştür.Sakarya Meydan Savaşı sonrasında, 18 Kasım 1921’de Garp Cephesi Karargâhı Akşehir’imize nakledilmiştir. 24 Ağustos 1922 tarihine kadar; Kumandan İsmet ( İnönü ) Paşa, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı emir ile Büyük Taarruz ’un hazırlıklarını Akşehir’de sürdürmüştür. Büyük Taarruz ile ilgili tüm  planlama çalışmaları da burada yapılmış ve komuta da Akşehir’den yürütülmüştür.
         Yeniden Refah Partisi Akşehir İlçe Başkanlığı olarak, Onur Günümüzü kutladığımız bu günlerde; Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayıp 49 ilde devam eden 299 orman yangınında ve Bartın, Kastamonu ve Sinop illerimizde meydana gelen büyük sel felaketi nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
         Teşkilatım ve Şahsım adına; Onur Günümüzü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere tüm emeği geçen kahramanlarımızı da minnet, şükran ve saygı ile yad ediyorum.
 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum