medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

"SON NEFESİME KADAR KUTLU DAVAYA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

“Başkanlar Konuşuyor” köşemizin ilk konuğu MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ile gündeme dair konuştuk. Başkan Çil, Parti çalışmaları, Yunak ve gündemi değerlendirdi.

"SON NEFESİME KADAR KUTLU DAVAYA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"
03 Ocak 2022 - 00:00
Biraz kendinizden bahseder misiniz ?
Nerede doğdunuz hangi eğitimleri aldınız ?
Parti ile ilişkiniz nasıl başladı ?


1968 Yılında Yunak'da dünyaya geldim.Aslen ilçemize bağlı Yavaşlı Mahallesi'ndenim.İlk,Orta ve Lise tahsilimi Yunak'da tamamladım sonrasında Baba mesleğim olan inşaat işleri ve çiftçilikle uğraşmaya başladım.Evli ve 5 çocuk babasıyım. 1986 yılında ilçemizde faaliyet göstermekte olan o zamanki ismi ile Bizim Ocak ve Milliyetçi Çalışma Partisi'nde aktif olarak  bu kutsal davaya hizmet etmeye başladım.1990'lı yıllardan itibaren MHP Yunak İlçe Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum.06.12.2017 tarihinde MHP Yunak İlçe Başkanlığı görevine atandım.17.08.2021 tarihinde gerçekleşen 13.olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildim.
4 Yıldır sürdürmekte olduğunuz İlçe Başkanlığı süresince yapmış olduğunuz çalışmalardan bahseder misiniz ?
- İlçe başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildikten kısa bir süre sonra ilçe binamızı yeniden dizayn ederek partililerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Daha önce partimizde görev almış ilçe başkanları ve partili büyüklerimizle yaptığımız koordineli çalışmalarla beraber merkez ve taşra mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle temsilcilerimizi ve sandık görevlilerimizi belirleyip seçim çalışmalarına başladık ve 1 Kasım 2015 yılında ilçede 10.65 olan oy oranımızı 13.6 ya yükselterek kısa zamanda çalışmalarımızın meyvelerini topladık.
- 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakımıza yakışır bir şekilde yapmış olduğumuz ortak çalışmalarla Belediye Başkanlığının kazanılması noktasında özverili bir seçim süreci yürüterek seçim zaferinin paydaşı olduk
-Göreve geldiğimiz günden bu tarafa yönetim kurulu üyelerimizle beraber yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerinde hem partimiz adına üye kaydı yapıp hem de vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek gerek belediye başkanlığı gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşları noktasında yaşanan bürokratik sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
- İlçemizde faaliyet gösteren oda,sendika ve dernek temsilcileri sık sık bir araya gelerek faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi alarak parti olarak seçimden seçime  değil her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirdik.
-Dini ve milli bayramlarda,belirli gün ve haftalarda özel etkinlikler düzenleyerek parti olarak ilçedeki farkındalığımızı belirttik.Ramazan ayı ve pandemi süresinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk
-Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ve belediye meclis üyelerimizin teklif ve önerileri ile Yunak'da bir caddeye partimizin kurucusu ve Türk Dünyasının Başbuğu merhum Alparslan Türkeş'in isminin verilmesi şerefine nail olduk.
- Dost ve kardeş Azerbaycan'ın Karabağ savaşında onlara olan manevi desteğimizi belirtmek adına ilçe esnafına ve vatandaşlarımıza   '' İki Devlet ,Tek Millet '' sloganı ile Azerbaycan ve Türk Bayrağı dağıttık.
- Yunak ilçesinde parti olarak hep ilklere imza attık.Düzenlemiş olduğumuz Ali Kınık ve Rahmet Safa Konserine halkımız ve partililerimiz yoğun ilgi gösterdi.Ve bu programda partimize hizmet etmiş çizgisinden sapmamış partililerimize  bir ahde vefa göstererek teşekkür plaketi takdim ettik.
- Daha önce Genel Merkezimizin başlatmış olduğu Askıda Ekmek kampanyasını halen ilçemizde  yürütmekte olup şuan da yine ülkede yaşanan döviz kuru dalgalanması nedeni ile vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek adına Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatları ile esnaflarımızı ziyaret ederek etiketlerde indirim çağrısında bulunuyoruz.

Son olarak gündem hakkında neler söylemek istersiniz ?

İlçemizde Cumhur ittifakına uygun bir şekilde Belediye Başkanımız Ali Konak ile koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyor ve her fırsatta halkımızla buluşuyor sorun ve sıkıntılara kulak veriyoruz.2022 yılı Yunak için hizmet yılı olacak.ilçemiz sosyal kültürel ve ekonomik anlamda büyük bir ivme kazanacak.

"ASLA BAŞARAMAYACAKLAR"

Ülke olarak ekonomik bir savaşla mücadele ediyoruz.Çanakkale'de,Sakarya'da Dumlupınar'da dedelerimizden savaşla alamadıkları  bu güzel vatanımızı şimdi ekonomik buhrana sokarak almak istiyorlar ama dün olduğu gibi  bugünde yarında başarılı olmayacaklar.Ülke böyle bir mücadele içinde iken de muhalefet erken seçim istiyor. Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız,Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli 2023 de seçim olacak diyor. Cumhur ittifakı olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sorun ve sıkıntılar var ama hep birlikte bu günlerde geçecek inşallah.


 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum