medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ HİZMETE GİRDİ

ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ HİZMETE GİRDİ
21 Ocak 2022 - 00:23
Robotik Atölyenin açilmasi nedeniyle Aksehir BILSEM çok amaçli salonunda bir tören düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan Kurum Müdürü Mehmet Uza, Bilsemlerin işleyişi hakkında bilgi vererek, robotik kodlama atölyesinin açilmasina katki saglayan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasi’na teşekkür etti. Uza, “Merkezimize böyle bir atölye kazandiran, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligina Merkezimizin binasinin açılmasına ve tadilatına destek veren Aksehir Belediyemize ve Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri eğitime yaptıkları bu katkilarla 100 yil sonrasina yatirim yapmis oldular” diye konuştu.

Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci tarafindan atölyenin acilmasina katki saglayan Aksehir Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ahmet Emin Makasci’ya bir plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından protokol tarafından robotik kodlama atölyesinin açılış kurdelesi kesilerek sinif gezildi. Robotik kodlama atölyesinin açilisinin ardindan merkezi gezen protokole müzik sınıfında merkezin bir kiz ögrencisi tarafindan mini bir piyano konseri verildi.

Robotik kodlama atölye açılışına; Aksehir Kaymakami İsmail Küreci, Aksehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloglu, Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ahmet Emin Makasçı  kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve velileri katildi.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum