medyum
Reklam
Reklam
Reklam

NURAN'IN HEDEFİ: DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Kazandığı Bronz ve Gümüş Madalyalarla Akşehir’in ve Yunak’ın gururu olan Genç Halterci Nuran Yalçın’ın bir sonraki ve önemli hedefi Dünya Şampiyonu olmak.

NURAN'IN HEDEFİ: DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
11 Ekim 2021 - 00:45
Küçük yaşlarda Halter Antrenörü Murat Korkmaz ile tanışan ve Halter serüvenine başlayan 19 Yaşındaki Nuran Yalçın, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında madalyalar kazanarak Akşehir’in ve Yunak’ın gururu oldu.   

“DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ”
2021 Mayıs ayında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası’nda +87 kilogramda podyuma çıkan milli sporcu Nuran Yalçın,  121 kilogram ile silkmede bronz madalya elde etti.

“GÜMÜL MADALYA”
Bu kez, Finlandiya’da podyuma çıkan hemşerimiz Nuran Yalçın, Avrupa Gençler Halter Şampiyonası’nda +87 kilogram kategorisinde yarışan Yalçın, silkmede 118 kilogram kaldırarak gümüş Rus rakibinin ardından ikinci oldu ve ülkemize gümüş madalya kazandırdı. 

HEDEF: DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Kocaeli’nde çalışmalarını sürdüren Nuran Yalçın, 7-17 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Büyükler Halter Şampiyonası’nda Altın Madalya kazanarak, dünya şampiyonu olmak istiyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan Yalçın, “Başarılar kazanmamda emeği geçen antrenörlerime teşekkür ediyorum. Hedefim, Dünya Şampiyonluğu” sözlerine yer verdi. 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum