medyumen iyi bahis siteleridini sohbetlersohbetelektronik sigaraislami sohbetlerislami sohbetmuzik indirislami sohbet
Reklam
Reklam
Reklam

MHP AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI AKÇA'DAN ONUR GÜNÜ MESAJI

MHP AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI AKÇA'DAN ONUR GÜNÜ MESAJI
24 Ağustos 2021 - 04:34
Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Başkanı Av.Salih Akça,Milli Mücadelemizde Batı Cephesi Karargâhı göreviyle çok önemli bir rol üstlenen Akşehir'in; Taarruz hazırlıklarının sona ererek, Taarruz öncesi harekatın başladığı 24 Ağustos 1922 tarihi Akşehir Onur Günü olarak kutlanması münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Akça;Ağustos ayının Türk tarihinde zafer ayı olarak anıldığını söyleyerek ,Batı Cephesi Karargahına 9 ay 10 gün ev sahipliği yapmış olan Akşehir'in Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında ve bu kutlu zaferin Cumhuriyetle taçlandırmasında  önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Akşehir; Batı Cephesi Karargahı’nı 24 Ağustos 1922’de, büyük bir coşku ve dualarla uğurlamış ve 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanmıştır. Böylece Türk Milletinin, hürriyet ve bağımsızlık içinde, yaşama onuruna kavuşmasıyla, Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır. Bu vesile ile Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Anadolu coğrafyasını kanları ile sulayarak  bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum