medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

KOZAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KOZAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
19 Temmuz 2021 - 12:56
CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan,Kurban Bayramı münasebeti ile yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bu vesile ile; Kurban Bayramının Milletimize ve İslâm Alemine hayırlar getirmesini diler, Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza trafikte kolaylıklar diliyor kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyor, Bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkanı veren, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum