medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

KONYA ŞEKER'DE DEVİR TESLİM YAPILDI

Konya Şeker Genel Kurulunda aday olmayan mevcut başkan Recep Konuk, genel kurul sonucu seçilen yeni başkan Ramazan Erkoyuncu'ya görevi devretti.

KONYA ŞEKER'DE DEVİR TESLİM YAPILDI
28 Ekim 2021 - 18:27
27 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen genel kurula katılan yaklaşık 13.000 kooperatif ortağının çoğunluğunun oylarıyla başkanlığa seçilen Ramazan Erkoyuncu Konya Pancar Kooperatifi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreni sonrası görevi Başkan Recep Konuk’tan devraldı. Sabah saatlerinde resmi işlemlerin ve Tarım İl Müdürlüğü’nde tescil işlemlerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen devir teslim törenine Başkan Konuk’un Yönetim Kurulu’nda yer alan üyeler ile Başkan Erkoyuncu’nun listesinden seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Üreticilerin teveccühüne mazhar olan Erkoyuncu ve yönetiminin başarılı olacağına yürekten inandığını ve ihtiyaç duyduklarında desteklerinin yanlarında olacağını söyleyen PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk görevi gönül rahatlığıyla devrettiğini belirterek “Öncelikle arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kendilerine sonsuz güvencim ve inancım var. Başaracaklarına bütün yüreğimle inanıyorum. Kendilerinin her daim yanında olacağız. Üreticinin kazanması büyüyen ve gelişen işlerimizin daha da çok büyümesi adına safları sık tutacağız. Üreticisiyle, çalışanıyla birlikte omuz omuza vererek inşallah bu 46 tesise daha da çoğunu ilave ederek insanımızın daha çok kazandığı daha çok ürettiği bir süreci inşallah birlikte inşa edeceğiz." dedi. 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum