medyum
Reklam
Reklam
Reklam

Konya Büyükşehir İlçelerde Kültür Hayatına Katkı Sağlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezinin ardından ilçelerde de başlattığı Şehir Konferansları ilçelerde kültür hayatının gelişmesine katkıda bulunuyor. Şehir Konferansları kapsamında Yazar Hayati İnanç, Akşehir’de ve Ilgın’da;  sevenleriyle buluştu.

Konya Büyükşehir İlçelerde Kültür Hayatına Katkı Sağlıyor
16 Mart 2022 - 23:40

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde başlattığı Şehir Konferansları birbirinden değerli isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Şehir Konferanslarını bu yıl ilçelere de taşıyarak Konya’nın kültür ve sanat hayatının gelişmesine katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Yazar Hayati İnanç’ı Akşehirlilerle ve Ilgınlılarla buluşturdu. “Can Veren Pervaneler, Hayata Şiirden Bakmak” konulu konferanslar iki ilçede de yoğun ilgi görürken İnanç, sohbetiyle ve Divan Edebiyatı’ndan okuduğu şiirlerle vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

BEKİR DEVELİ  ILGINDA’YDI

İlçelerde büyük bir ilgiyle takip edilen Şehir Konferansları kapsamında Yazar ve Televizyon Programcısı Bekir Develi de Ereğli ve Karapınar’da sevenleriyle bir araya geldi. “Bizim Hikayemiz” konulu konferansta konuşan Develi, salonu dolduran gençlere hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu.

Programlara; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş da katıldı.

MART AYI ŞEHİR KONFERANSLARI İLE DOLU DOLU

Mustafa Karataş 26-27 Mart’ta Çeltik, Doğanhisar ve Yunak  sevenleriyle buluşacak.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum