medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

KOMEK'TE 2022 BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

KOMEK'TE 2022 BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR
17 Ocak 2022 - 00:25
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Akşehir Kurs Merkezi’nde kayıtlar 18 Ocak’ta başlıyor.  El sanatlarından teknolojiye, dil eğitimlerinden meslek kurslarına kadar birçok alanda kurs açarak hizmet veren KOMEK’te 2022 Bahar Dönemi kayıtları başlıyor. 18 Ocak’ta başlayacak kayıtlara başvurular www.komek.org.tr adresinden, Akşehir KOMEK Kurs Merkezi’nden yapılabilecek. 

ZEYBEK: “KOMEK GELİŞİYOR, GELİŞTİRİYOR”
KOMEK’in Konya ve ilçelerinde binlerce kursiyere ulaşarak hizmet sağladığını belirten Akşehir KOMEK Kurs Merkezi Yöneticisi Hüseyin Zeybek, “KOMEK değerli kursiyerlerimizle gün gün gelişiyor. Neredeyse her alanda kurs açarak kursiyerlere hizmet veren KOMEK, aynı zamanda kursiyerlerin de gelişimine katkı sağlıyor” dedi. Kurs kayıt ekranının 18 Ocak’ta açılacağını hatırlatan Yönetici Zeybek, kursiyerlerin ekrandan kursun hangi gün ve hangi saat olduğunu görebileceğini ve kaydını yapabileceğini söyledi. 

AÇILMASI PLANLANAN KURSLAR
Akşehir KOMEK Kurs Merkezi 2022 Bahar Döneminde Etkili ve Hızlı Okuma, İlk Yardım, Diksiyon, Şiş Örücülüğü, Cenaze Hizmetleri, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Tashih-i Hüruf Eğitimi, Fotoğraf Çekimi, Diksiyon Spikerlik ve Sunuculuk, Okuma Yazma, Amigurimi (Dolgu Bebek Örme), Standart Türk Klavyesi (F Klavye), Almanca A1, İngilizce A2, İşaret Dili, Bilgisayar İşletmenliği, Direksiyon Eğitmenliği, Mefruşat, Resim, Uygulamalı Tiyatro, İleri Excel, Seramik Şekillendirme, Kaligrafi, Giyim, Saç Sakal Kesimi, İngilizce A1, Ofis Programları, Trafik ve Çevre Öğreticiliği, Robotk Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Arapça A1, İngilizce B1, Ahşap Boyama, İğne Oyası kursları, Kreş Sınıfı, ücretsiz Diyetisyenlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri sağlanması planlanıyor.  Öte yandan vatandaşların açılmasını talep ettiği kurslarla ilgili iletişim için Akşehir KOMEK Kurs Merkezi’ne ulaşması bildirildi.   
 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum