Reklam
Reklam
Reklam

KÖKER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

KÖKER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
14 Temmuz 2021 - 22:02

İYİ Parti Yunak İlçe Başkanı Ali Köker,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Köker , 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında, “15 Temmuz önemli bir destandır. Türk milletinin feraseti ile 15 Temmuz günü hainlerin tuzakları yerle bir olmuştur. Ölümü öldürerek, şehadet şerbetini kutsal kabul eden bu aziz millet 15 Temmuz akşamı darbe girişimine sessiz kalmayarak demokrasiye, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkmıştır. 15 Temmuz güçlü bir milletin dirilişinin gerçekleştiği gündür. O gece milletimiz sayısız destanlar yazarak tarihin altın sayfalarına önemli bir not düşmüştür. Her ne olursa olsun bu aziz millet asla esareti kabul etmeyeceğini dünyaya ilan etmiştir. Söz konusu vatan olduğunda tarihin bize vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmekten Türk Milleti olarak hiçbir zaman geride durmadık. Vatanımız için canını feda eden bu güne kadar ki tüm şehitlerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur. Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır.
Bu münasebetle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin” dedi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum