Reklam
Reklam
Reklam

İYİ'LER SAHADA!

İYİ'LER SAHADA!
17 Ocak 2022 - 00:36
İYİ Parti Genel Merkezi Yöneticileri ve Milletvekilleri  Konya’nın 31 ilçesinde   eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği programda milletle buluştu. Ekonomi, sağlık, eğitim hukuk gibi bir çok farklı alanda ürettiği politikalarla iktidara hazırız mesajın veren İYİ Parti kadroları Akşehir,Ilgın,Doğanhisar,Tuzlukçu,Yunak ve Çeltik’de yapmış oldukları ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisine mazhar oldu.
İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar Ilgın’da,İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Doğanhisar’da,İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat Akşehir’de ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili  Arslan Kabukçuoğlu da Tuzlukçu,Yunak ve Çeltik ilçelerinde kendilerine eşlik eden MYK,MDK,İl Yöneticileri ve ilçe başkanları ile stk,esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat kendisine eşlik eden GİK Üyeleri Süleyman Özdolap, Emre Haberdar, MDK Üyesi Furkan Kamalak, Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre,İlçe Kadın Kolları Başkanı Meltem Orhan,Belediye Meclis Üyeleri ve il, ilçe yöneticileri ile birlikte stk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
    
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop Başkanı Birol Abit,Ak-Yör-Der Başkanı Mehmet Yaşar Örs,Ziraat Odası Başkanı. Aziz Bingül,Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikri Kurt ve Madeni İşler Sanatkarlar Oda Başkanı. Süleyman Erten’i makamında ziyaret eden İyi Parti Heyeti stk başkanları ile yerel ve genel gündemi değerlendirdi.

Ziyaret sonrasında gazetemize açıklamada bulunan İyi Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre,Genel Başkanımız Meral Akşener’in  ‘’ Millet Bizi Çağırıyor ‘’sloganı ile devam ettirdiği halk buluşmaları çerçevesinde  bugün  Konya’mızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Akşehir’imizde de milletvekilimiz,mdk ve gik üyelerimiz,il,ilçe yöneticilerimiz,Kadın kollarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte stk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik,vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik.Ülkenin içerisinde bulunduğu  ekonomik buhranın,vatandaşın yaşamış olduğu sorunların tek çözüm noktasının İYİ Parti kadroları olduğunu,vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu  teveccühle yeniden perçinledik.Yapılacak ilk seçimde vatandaşımızın Akşehir’de ve Türkiye’de ilk tercihinin İyi Parti olacağının bir kez daha farkına vardık.İyi Parti olarak her şartta vatandaşımızın yanında olmaya sorunlarına çözüm olmya,çözüm aramaya devam edeceğiz dedi.

İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu Tuzlukçu ve Çeltik ziyaretinden sonra kendisine eşlik eden İyi Parti Yunak İlçe Başkanı  Ali Köker ve partililerle beraber  Yunak’da  stk ,esnaf ve çiftçi ziyaretinde bulundu.

Kabukcuoğlu ,  ilk olarak İyi Parti İlçe teşkilatı ve STK Temsilcilerini  ziyaret ederek ilçe ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.Yunak ilçesi çarşı merkezi genelinde bulunan iş yerlerine girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kabukcuoğlu , esnaf ziyaretlerinde not aldığı sorunları ve çözüm önerilerini soru önergeleri ve kanun teklifleriyle gündeme getirdiklerini ve getireceklerini aktardı.
Daha sonra partililer ile birlikte kentte kahvehane ziyaretleri yapan Kabukcuoğlu ,  vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. Kabukcuoğlu , bölge çiftçilerinin isteği üzerine  soğan soğuk hava depolarına giderek , soğan üreticilerinin yaşadıklarını sorunları dinledi.Yunak’taki üreticiler de, girdi maliyetlerinin oldukça yüksek olmasına rağmen gıda üretimine devam ettiklerini ancak kuru soğan fiyatlarının 60 kuruşa kadar düşmesi nedeniyle büyük oranda zarar ettiklerini ve ürünlerine satış desteğinin verilmesini istediler.

Ziyaret sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan İyi Parti Yunak İlçe Başkanı Veteriner Hekim Ali Köker;bugün milletvekilimiz Arslan Kabukçuoğlu ,il ve ilçe yöneticilerimizle beraber stk,esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk.Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan bölge vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik.Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz,tarım girdi maliyetleri mazot gübre ve yeme yapılan zamlarla çiftçi ve hayvancılığın gelmiş olduğu noktayı yeniden gözlemledik.Vatandaşlarımızdan partimize karşı büyük bir teveccüh var.ilk seçimde bunu Yuınak’da ve ülke genelinde belirgin olarak göreceğiz.İyi Parti olarak milletin sesine kulak verip,sorunlara çözüm üreterek ilk seçimde iktidar olacağız dedi
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum