medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

HASRET BİTİYOR! HEYECAN BAŞLIYOR!

Akşehirspor'un mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL) başlangıç tarihi açıklandı.

HASRET BİTİYOR! HEYECAN BAŞLIYOR!
17 Eylül 2021 - 16:54
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligin başlangıç tarihini açıkladı. 
TFF'den yapılan açıklama: 

"Bölgesel Amatör Lig'de 2021 - 2022 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 278 takımdan 263'ünün başvurusu kabul edildi. Katılacak takımların 249’u geçen sezon BAL'da oynama hakkı olan takımlardan oluşurken, 14'ü geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

BAL takımlarının 2021 - 2022 sezonunda müsabakalarını oynayacakları sahaların denetimi yapıldıktan sonra statünün yayınlanması, gruplandırma ve fikstür çekiminin yapılmasının ardından TFF Sağlık ve Bilim Kurullarının onayı doğrultusunda 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde müsabakalar başlayacak" ifadelerine yer verildi.


HASRET BİTİYOR, HEYECAN BAŞLIYOR!

Yedi sezondur Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Akşehirspor taraftarı hasretle ligin başlamasını bekliyor. Pandemi sebebiyle uzun süre taraftarsız oynanan maçların durumu ise TFF tarafından ilerleyen tarihlerde açıklanacak. 

KONYA'DAN 5 TAKIM!

Akşehirspor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde bu sezon Konya'yı 5 takım temsil edecek. Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor, Gölyazı Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor'da ligde yer alacak.  
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum