medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

"HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ DEVAM EDİYOR"

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’yla birlikte Akşehir’de çeşitli ziyaretler yaparak istişarelerde bulundu. Gündemle ilgili açıklama yapan Milletvekili Özdemir, “Halkımızın bize teveccühü devam ediyor” sözlerine yer verdi.

"HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ DEVAM EDİYOR"
20 Eylül 2021 - 02:10
Milletvekili Özdemir; Akşehir’deki temaslarına, geçtiğimiz hafta Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem’in Adsız Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret ederek başladı. Burada şehit yakınlarına başsağlığı dileyen Milletvekili Özdemir, Kuran’ı Kerim tilaveti yaparak dua etti.Adsız Mahallesi’nde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özdemir ve beraberindeki heyet, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Atakent Mahallesine geçerek buradaki vatandaşlarla da bir araya gelip, talep ve isteklerini dinlediler. Milletvekili Özdemir Akşehir temasları kapsamında Akşehir Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılıp, burada öğrencilere aşure dağıttı.

Aşure dağıtımının ardından okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir daha sonra Akşehir’den ayrıldı. Milletvekili Özdemir yaptığı değerlendirmede; pandemi nedeniyle bu tür ziyaretleri biraz aksattıklarına değinerek, normalleşmenin ardından saha ziyaretlerinin daha sık yapıldığına dikkat çekti. Özdemir

“Biz vatandaşımızla beraber olduk, vatandaşımızda bize destek oldu, bugünlere geldik, Ülkemizi bugünlere getirdik, şükürler olsun. Bundan önümüzde küçük bir aşılması gereken tepe var, bu tepe hepinizin bildiği gibi 2023 seçimleri. Yapılan anketlerden şunu görüyoruz; vatandaş diyor ki meselelerimiz var, problemlerimiz var, bunları çözse çözse yine Recep Tayyip Erdoğan çözecek, yine AK Parti çözecek, diğerlerinden bizim umudumuz yok. Biz halkımızın teveccühünün devam ettiği kanaatindeyiz” diye konuştu.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum