medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

FAHRETTİN YOKUŞ'DAN ONUR GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahretin Yokuş,24 Ağustos Akşehir Onur Günü münasebeti ile yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

FAHRETTİN YOKUŞ'DAN ONUR GÜNÜ MESAJI
24 Ağustos 2021 - 00:29
Milli Mücadelemizde Batı Cephesi Karargâhı görevi şerefine nail olan Akşehir'de; Taarruz öncesi harekatın başladığı 24 Ağustos 1922 tarihi anısına kutlanan "Akşehir Onur Günü" kutlamalarında 99. Yılımızı idrak ediyoruz. Türkiye Tarihinin en kanlı ve en zorlu direnişi olan 22 gün 22 gece mücadele ettiğimiz Sakarya Meydan Muharebesinin de 100. Yılındayız. Ulu önder, büyük dahi Atatürk'ün önderliğinde Türk Milletinin bağımsızlık aşkının ve mücadelesinin zafere ulaşmasının başlangıcı olan Sakarya Meydan Muharebesinin üzerinden tam bir asır geçmiştir. Şanlı tarihimizle ne kadar gurur duysak azdır. 

Büyük Taarruzla Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan, İstiklalimizin ve İstikbalimizin kazanılması ve vatan müdafasında, toprağımızın her karışını, kanlarıyla sulayan, bu cennet vatanı bizlere emanet bırakan Aziz Ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor, Büyük Atatürk'ün de dediği gibi ülkemizi her zaman müdafaa ve muhafaza edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum.

Bu gurur vesilesiyle Kıymetli Hemşehrilerimi, Değerli Akşehirlilerimizi, Onur Günümüzün 99. yıldönümünde saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum