Reklam
Reklam
Reklam

E- TİCARETİN YENİ ADI : KAKTÜSYA

Akşehir'de sosyal medya üzerinden kaktüs ve sukulent olarak ikiye ayrılan bitki çeşitlerinin satışını gerçekleştiren çift E-Ticarete yeni soluk getirdi.

E- TİCARETİN YENİ ADI : KAKTÜSYA
06 Mart 2022 - 21:25
Akşehir'de salgın döneminde E-ticarete ilgi artmasıyla birçok kişi sosyal medya üzerinden çeşitli birşeyler satarak geçimini sağlıyor. Sosyal medyadaki satışlara yeni soluk getiren İsmail Can Koç ve eşi kaktüs ve benzeri bitkileri satarak bir ilke imza atıyorlar. Çift gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: "Salgın döneminde pek çok sektörde az ya da çok evden çalışma sistemi uygulandı. Evde bilgisayar ve telefon kullanım süresi uzun olunca radyasyon tehlikesinin arttığını düşünenler, radyasyonu emdiği bilimsel olarak kanıtlanan kaktüse talep gösteriyor.
Kaktüs ve sukulent olarak  Kendi içinde iki çeşide ayrılan  bitkiler özel bakım gerektirmeyen ve yetiştirme bakımından "az nazlı" olduğunu vurgulayan KOÇ, bunlar sulamaya ve gübreye pek ihtiyaç duymayan, sınırlı sulamayla mutlu olan, tembel bitkisi olarak nitelendirdi.
Talebin ileriki yıllarda katlanarak devam edeceğini öngörüyoruz sukulent ve kaktüs bitkileriyle birçok tasarımın yapılabildiğini söyleyen KOÇ isteğe bağlı kişiye özel aranjmanlarla özel günlerde kalıcı anlamlı güzel şık bir hediye sağlıyoruz.
Ayrıca İnstagram ve Trendyol üzerinden satışlarımızla tüm Türkiye ye anlaşmalı kargo şirketimizle değerli müşterilerimize ulaşım sağlıyoruz.
Aynı zamanda söz, nişan, nikah, kına gecesi, düğün, doğum günü partilerinde, kurumsal organizasyonlarda tüm özel gün ve gecelerde kişiye özel hazırlanan Toplu siparişlerle hizmetinizdeyiz.    Detaylı bilgi için; 0543 272 00 44 instagram: @kaktusya42
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum