Reklam
Reklam
Reklam

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN'DAN AKŞEHİR ZİYARETİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin Akşehir ilçe binasının açılış törenine katılmak üzere Akşehir'e geldi.

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN'DAN AKŞEHİR ZİYARETİ
23 Ocak 2022 - 14:38
Deva Partisi Akşehir İlçe Başkanı Arif Durmuş ve kendisine eşlik eden heyetle birlikte ilk olarak Nasreddin Hoca Türbesini ziyaret eden Ali Babacan sonrasında coşkulu bir kalabalık eşliğinde Akşehir İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Cuma Namazı çıkışı vatandaşların yoğun ilgisine mazhar olan Babacan'a Akşehirspor Kırmızı Sokak taraftar grubunca Akşehirspor atkısı takdim edildi.Akşehir Batı Cephesi Karargahı Müzesi'nden sonra Akşehir  Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Babacan yapmış olduğu açıklamada;Ülkede heran için bir erken seçim olabileceğini işaret ederek parti olarak vatandaşın bize olan ilgisinden memnunuz.Partimizi ve projelerimizi tanıtmak ve Türkiye'nin devası olmak adına ülkeyi karış karış geziyoruz dedi.
Ülke olarak büyük bir ekonomik açmazın içerisindeyiz fakat çözüm üretileceğine laf üretiliyor.Laf üretmek kolay ama önce memleketin yarınları ile alakalı söyleyecek bir sözünüz olsun,Biz kadrolarımıza güveniyoruz.İnsanlar inşallah bizi tanıyacaklar ve bize doğru yönelecekler,halkımızdan bugüne kadar olumsuz  bir tepki almadık dedi.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum