medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN YALAVAÇ'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN YALAVAÇ'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
29 Ekim 2021 - 01:22

CHP Çeltik İlçe Başkanı İsa Yalavaç; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yalavaç mesajında şunları belirtti “ Aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi olan Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonunda kazanılan büyük bir zaferin sonucudur. Bu mücadelenin önderi hiç şüphesiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Türk Milleti Cumhuriyet’le; karanlık yerine aydınlığı, padişahın egemenliği yerine Millet egemenliğini, bağnazlığın ve din tüccarlığının yerine laikliği, dikta rejimi yerine de demokrasi tercihini açıkça ortaya koymuştur.

Cumhuriyetimiz, gerçekleri söylemekten ve savunmaktan korkmayan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençlerle ve dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet savunucularının ellerinde, omuzlarında yücelmeye devam edecektir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde, ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını büyük bir onur ve kıvançla kutluyor, bizi bir arada barış içinde yaşatan, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları yurt yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum