medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN PARLAKER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN PARLAKER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
24 Kasım 2021 - 01:42

Cumhuriyet Halk Partisi Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Parlaker,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Parlaker, masajında şu ifadelere yer verdi;

Özgürlük, bağımsızlık, laiklik, cumhuriyet ve demokrasinin önemini kavramış kuşaklar yetiştiren değerli öğretmenlerimiz, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için hiçbir özveriden kaçınmamışlardır.
Ülkemizin geleceğini şekillendirecek sağlam nesiller yetiştirmek gibi kutsal bir görevi icra eden Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı, gençlerimizi sadece bilgiyle donatmıyor, aynı zamanda onların erdem sahibi, sağlam karakterli bir yapıya kavuşmaları için de emek sarf etmektedirler.

Öğretmenlerimiz, Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşıyarak, güç şartlar altında, ülkemizin her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışmakta, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendirmektedirler.
Bu duygularla değerli öğretmenlerimizin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyor, Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hakkın rahmetine kavuşmuş öğretmenlerimizi minnet ve saygıyla anıyor, bugün Cumhuriyet ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan çok değerli eğitim emekçilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum