medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN MEŞE'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN MEŞE'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
29 Ekim 2021 - 02:10
Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi ;
Milletimizin yok olmakla karşı karşıya kaldığı umutsuzluk günlerinden, tüm zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen topyekün yeniden var olma savaşını verdiği Milli Mücadele sonunda elde ettiği bağımsızlığın, Cumhuriyet ile taçlandırıldığı günün 98. yılına ulaşmanın gururu, mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmayı amaçlayan hainlerin bulunması, milletimizin birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmasını ve kenetlenmesini sağlamıştır.
Cumhuriyet, milletimizin yeniden diriliş ve var olma mücadelesinin adı ve muhteşem başarısıdır. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.
Bu kutlu gün münasebetiyle;
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum